up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Balaclava Option

plus
  • Play videoOutdoor research Balaclava Option
  • Outdoor research Balaclava Option

Outdoor Research Balaclava Option

Produktbeskrivelse Outdoor research Balaclava Option

Den allsidige Option Balaclava er bygget fra varm, fukttransporterende og elastisk Termodynamisk ™ stoff og kan konvertere til en hals gamasje eller lue når forholdene tillater det.Funksjoner:


- Pustende


- Wicking


- Flat sømmerSpesifikasjoner:


- Fabric 63% nylon, 23% polyester, 14% elastan Termodynamisk Fabric


- Nr. Vekt 51g


Hvis du ønsker å vite mer om Outdoor research Balaclava Option, eller andre produkter av merket Outdoor research i Herreklær kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Hodeplagg kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Outdoor research, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Outdoor research Balaclava Option

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Balaclava

-

Dette er min hele hatt. Det er normalt i ryggsekken min, men også backcountry ski i den. Arbeid godt, tørker godt, og er ikke så varmt.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up