up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Bukser Helium

plus
  • Play videoOutdoor research Bukser Helium
  • Outdoor research Bukser Helium

Outdoor Research Bukser Helium

Produktbeskrivelse Outdoor research Bukser Helium

Den 5,9 unse, Pertex Shield + Helium bukser kommer med all den vanntette ytelse og lett komprimerbar beskyttelsen du trenger i en alvorlig oversvømmelse.


Komprimerbar til størrelsen av en granola bar, vil du glemme de er stappet i sekken før du kaster dem på å avverge en plutselig mid-tur regnskyll.Funksjoner:


- Lettvekt


- Godtar Tilbehør Susp


- Ankel Glidelåser


- Elastisk midje med snøring


- Vanntett


- Fullt Seam Beltepakkede


- PustendeSpesifikasjoner:


- Fit: Standard Fit


- Stoff: Pertex Shield +, 2.5L, 100% nylon, 30D ripstop


- Vekt: 166g


Ikke vent lenger og kjøpe Outdoor research Bukser Helium! Hos trekkinn, alle våre Herreklær produkter har full produsentgaranti på merket Outdoor research. Kjøpe i vår utendørs butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår utendørs samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Outdoor research Bukser Helium så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Outdoor research Bukser Helium

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fornøyd med service fra trekkinn

-

Etter å ha lest andre vurderinger på eller helium buksene jeg bestilte den store i stedet for min normal middels størrelse. Glad jeg gjorde. Jeg er 5'10 ", 175 lbs, 35" midje og 33 "inseam. Den store på meg har en atletisk passform. Noen rom for lagdeling, men ikke i det hele tatt baggy. Jeg har også ELLER Helium HD jakke og materiale for bukser virker bare litt tyngre. Men det kan bare være en oppfatning på grunn av fargen forskjellen. zip mansjetter er stor nok til å passe over et par trail løpere. har ikke prøvd det med støvler. buksen min vekt 5,9 oz. jeg har ikke brukt enten jakke eller bukse ennå så kan ikke gi kommentarer på dette. frakt fra Trekkinn til USA tok 4 uker, som var innen shipping anslår at Trekkinn gitt når jeg plassert min bestilling.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up