up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Crocodiles Woman

plus
  • Play videoOutdoor research Crocodiles Woman
  • Outdoor research Crocodiles Woman

Outdoor Research Crocodiles Woman

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Outdoor research Crocodiles Woman

I likhet med sine navnebrødre, har våre Krokodiller Gamasjer eksistert evig. Og fordi de er tøff som negler, theyve neppe endret.


En levetid Backpacker Magazine Editors Choice vinner, våre "Crocs" er bygget med en tre-lags vanntett, pustende GORE-TEX øvre og holdbar Cordura lavere. Den innsvinget modell og robust fabrikasjon er like effektive nå som alltid.Funksjoner:


- Holdbar BioThaneSpesifikasjoner:


- Stoff GORE-TEX 3L, 100% nylon 70D låret / / Cordura 1000D indre ben og støvel


- Vekt: 252g


Ønsker du mer utendørs produkter fra merket Outdoor research? Hos trekkinn, din nett utendørs butikk har du til din disposisjon et stort antall utendørs produkter relatert til Outdoor research Crocodiles Woman. Akurat nå er Outdoor research Crocodiles Woman på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av utendørs utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Outdoor research Crocodiles Woman

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

De beste gaiters.

-

I begynnelsen av oppgangene kommer disse over alle andre. De er kostbare, men husk gutter er noe du ikke ofte kjøper, det er ikke forbruksvarer. På grunn av GTX er de ikke superpustende, men hvem bryr seg, de er robuste og holdbare espacially gode ting når du bruker kramper ofte. De kommer over bakre beinmuskulatur som motsatt andre gaitere på markedet som er for korte. Jeg har brukt disse i 4-5 år nå og fortsatt ser ut som ny.

Utendørs forskning krokodiller kvinner

-

Høy kvalitet, komfortabel, pålitelig. Jeg anbefaler.

Flott passform

-

Høy kvalitet Gamschen superformet! Jeg prøvde på mange spillere i de siste månedene. Noen var for korte, neste viiiiel for langt på akselen, eller passet ikke over skoene eller var helt for "vobbelig". Krokodillene er for meg nå første valg og beste beslutning. Jeg var faktisk på jakt etter velcro og glidelåser (hvis ett system bryter ned, de andre "angrepene" - noen modeller fra MountainEuipment), men det var bare for langt. For mine fjellstøvler i Gr. 41 passer på krokodiller leggings i gr. M perfekt. Med en korpediameter på 35 cm må gipsene være lurt ganske stramt, men det kan justeres. Spenningen gir ikke noe veldig solid inntrykk, men holder fortsatt pålitelig.

Ypperlige gutter

-

Jeg er så imponert over disse gaiters. Jeg kom nettopp tilbake fra en utflukt i hjertet av Madagaskar hvor jeg fikk teste dem, er noen ganske galne forhold. Jeg brukte dem til å holde støvlene tørre og beskytte mine ben fra alle slags regnskogulykker! De er veldig sterke - de tok ganske slående, men visste ikke engang et lite merke av det. De er også ganske pustende og gjorde ikke beina mine varme på varme dager. De holdt seg tørre på innsiden og i tilfeller de ble våte (jeg hadde dem på utsiden av buksene mine noen ganger under tropiske nedleggelser!), De tørket veldig raskt. Jeg leste mange anmeldelser før du valgte disse gaiters, og det ser ut som om de hadde det bra! Fantastisk produkt.

Utmerket produkt

-

Veldig holdbart, men men pustende materiale. Jeg kjøpte dette produktet som en gave til min venn, gjort et veldig godt valg ved å kjøpe kvinners størrelse L for en fyr fordi menns gaiters i størrelse L pleier å være litt for store. Jeg er sikker på at disse gaiters kommer til å vare ham for alltid.

Flott produkt

-

Veldig slitesterkt og godt kvalitetsprodukt. Materialet er tykt. Du kan ikke kaste dem på grunn av tykt materiale. Jeg har 39-40 størrelser på skoene, bestilte Medium, passer perfekt. På russisk: Очень качественные and прочные фонарики. Липучка хорошая, твердая, оо из-за фонарики нельзя сложить пополам, можно только свернуть вдоль. Нижний ремешок очень плотный, практически неубиваемый. Mindre enn 39-40, заказывала размер Medium, подошло идеально.

Veldig bra

-

Det er et veldig godt produkt. Men gjør en feil kommer av menn og er jeg kjøpte en damene. For ikke å re-buy hvis du ikke faller i midten av vinterklær.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up