up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Flex Tex II

Outdoor research Flex Tex II

Outdoor research Flex Tex II

plus
  • Play videoOutdoor research Flex Tex II
  • Outdoor research Flex Tex II
  • Outdoor research Flex Tex II
  • Outdoor research Flex Tex II

Outdoor Research Flex Tex II

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Outdoor research Flex Tex II

Laget av en slitesterk nylon spandex blanding, Flex Tex II gamasjer gir lett beskyttelse fra sti rusk og våte forhold i alpine miljøer.


Singelen uavgjort strammer ned i en "x" form for å gi en passelig god form i mange typer fottøy.Funksjoner:


Holdbar BioThaneSpesifikasjoner:


Stoff 92% nylon, 8% spandex stretchvevd


Hvis du er interessert i Outdoor research Flex Tex II, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Turutstyr produktnavnet fra merket Outdoor research har den høyeste produksjon skvaliten. Outdoor research designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Outdoor research Flex Tex II idag!

Spesifikasjoner Outdoor research Flex Tex II

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp!

-

Kvalitet, letthet (81gr x2). I bruk gjenstår å se slitestyrken til den fluorescerende stroppen. Monteringsstørrelse 42 valgte jeg størrelse L / XL. Gamasjen dekker perfekt toppen av skoen og festes til den første løkken på blonder, mens stroppen er plassert nær hælen. Perfekt ! Den mindre størrelsen ville absolutt ha vært for stram.

Flex tex ii gamasjer

-

Føttene mine var tørre og ingen kvister eller tre nåler var i stand til å komme i støvelen. God passform og god dekning!

Eller flex tex ii gamasjer

-

Jeg fikk disse og har ikke prøvd dem ut ennå, men jeg elsker design. Jeg har hatt andre ELLER gamasjer som jeg har brukt på flere langdistanse turer fra 20 miles til 200. De har vært langt den mest holdbare av alle gamasjer jeg har hatt. Disse ser ut til å være mer fleksibel enn den forrige paret, og har en snor på toppen som er virkelig flott for å holde dem tett rundt anklene. Materialet virker som det vil være mer pustende som er også fint for å holde føttene kjølig. Jeg kan ikke stå en gamasje som ikke åpnes fra fronten slik at disse var et must for meg. Støvelen stroppen er også veldig veldig robust og skal vare i svært lang tid. Jeg har tenkt å gi dem en test på JMT denne sommeren.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up