up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Hatt Helios Sun

plus
  • Play videoOutdoor research Hatt Helios Sun
  • Outdoor research Hatt Helios Sun

Outdoor Research Hatt Helios Sun

Produktbeskrivelse Outdoor research Hatt Helios Sun

Helios Sun Hat beskytter mot intens sol med en UPF 50 + rating. Transaksjonen pannebånd beveger fuktighet vekk fra pannen din, og den brede bremmen tilbyr en oase av skyggen. Den snorjustering og avtagbart hakestropp holde det tett på lange løyper.Spesifikasjoner:


- Vekt: 65g


Outdoor research Hatt Helios Sun har Outdoor research offisiell garanti fra produsent. Som en Outdoor research offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Hodeplagg artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Outdoor research Hatt Helios Sun

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket

-

veldig bra veldig lett produkt

Stor

-

Det fungerer som det skal. Justerbare elastiske bånd er en fin funksjon. Veldig lett design gjør den veldig behagelig i varmen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up