up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Hatt Oasis

plus
  • Play videoOutdoor research Hatt Oasis
  • Outdoor research Hatt Oasis

Outdoor Research Hatt Oasis

Produktbeskrivelse Outdoor research Hatt Oasis

Den bredbremmet Oasis Sombrero solhatt holder deg kjølig under varme sommeren sollys. Den ekspansive randen gir UPF 50 + beskyttelse for lindring fra intense solens stråler, og en fukttransporterende pannebånd holder svetten i sjakk.Funksjoner:


- Pustende


- Lettvekt


- UPF 50 +


- Wicking


- Wicking TransactionSpesifikasjoner:


- Fabric 86% nylon, 14% polyester ripstop krone / / Supplex 100% nylon henhold rand


- Vekt: 96g


Outdoor research Hatt Oasis har Outdoor research offisiell garanti fra produsent. Som en Outdoor research offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Hodeplagg artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Outdoor research Hatt Oasis

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Bra!

-

Vakker, lett og behagelig. Stort felt beskytte ansiktet fra solen. Stoffet er hyggelig, tørker raskt og puster godt. Det er et trekk på ryggen, takk til hvor du kan justere størrelsen. Komfortabel blonder foran: du kan bare kaste hatten tilbake, uten å fjerne den, eller dra til haken, slik at det ikke blåst bort av vinden.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up