up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Hatt Oasis

plus
  • Play videoOutdoor research Hatt Oasis
  • Outdoor research Hatt Oasis

Outdoor Research Hatt Oasis

Produktbeskrivelse Outdoor research Hatt Oasis

Den bredbremmet Oasis Sombrero solhatt holder deg kjølig under varme sommeren sollys. Den ekspansive randen gir UPF 50 + beskyttelse for lindring fra intense solens stråler, og en fukttransporterende pannebånd holder svetten i sjakk.Funksjoner:


- Pustende


- Lettvekt


- UPF 50 +


- Wicking


- Wicking TransactionSpesifikasjoner:


- Fabric 86% nylon, 14% polyester ripstop krone / / Supplex 100% nylon henhold rand


- Vekt: 96g


Outdoor research Hatt Oasis har den offesielle garantien fra merket Outdoor research. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Outdoor research Hatt Oasis hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 33.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Outdoor research Hatt Oasis

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Vi vil

-

Veldig godt designet hatt. Passer godt på hodet, uten å klemme og uten å dekke ørene, og stoffet er lett og friskt, og randen på hatten brettes ikke i sterk vind.

Flott hatt

-

Den beste hatten for solskygge og gåing - min venn har hatt en i 1 år og det ser fortsatt bra ut! Det er derfor jeg søkte etter denne hatten som det nyanser hodet, nakken og skuldrene - har en ledning for å holde den på - og et sted å sette solbrillene på meg! Vaskbar, sammenleggbar og flott for reise.

Veldig fint

-

Veldig behagelig og lett!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up