`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Outdoor research

Outdoor research Helium Pants

  • Outdoor research Helium Pants
  • Outdoor research Helium Pants

Outdoor Research Helium Pants

Produktbeskrivelse Outdoor research Helium Pants

Den 5,9 unse, Pertex Shield + Helium bukser kommer med all den vanntette ytelse og lett komprimerbar beskyttelsen du trenger i en alvorlig oversvømmelse.


Komprimerbar til størrelsen av en granola bar, vil du glemme de er stappet i sekken før du kaster dem på å avverge en plutselig mid-tur regnskyll.Funksjoner:


- Lettvekt


- Godtar Tilbehør Susp


- Ankel Glidelåser


- Elastisk midje med snøring


- Vanntett


- Fullt Seam Beltepakkede


- PustendeSpesifikasjoner:


- Fit: Standard Fit


- Stoff: Pertex Shield +, 2.5L, 100% nylon, 30D ripstop


- Vekt: 166g


Hvis du er interessert i Outdoor research Helium Pants, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Herreklær produktnavnet fra merket Outdoor research har den høyeste produksjon skvaliten. Outdoor research designer eksklusive utendørs produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Outdoor research Helium Pants idag!

Spesifikasjoner Outdoor research Helium Pants

Typen bukse
Årstid
Funksjoner
Lengde
Buseseler
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fornøyd med service fra trekkinn

-

Etter å ha lest andre vurderinger på eller helium buksene jeg bestilte den store i stedet for min normal middels størrelse. Glad jeg gjorde. Jeg er 5'10 ", 175 lbs, 35" midje og 33 "inseam. Den store på meg har en atletisk passform. Noen rom for lagdeling, men ikke i det hele tatt baggy. Jeg har også ELLER Helium HD jakke og materiale for bukser virker bare litt tyngre. Men det kan bare være en oppfatning på grunn av fargen forskjellen. zip mansjetter er stor nok til å passe over et par trail løpere. har ikke prøvd det med støvler. buksen min vekt 5,9 oz. jeg har ikke brukt enten jakke eller bukse ennå så kan ikke gi kommentarer på dette. frakt fra Trekkinn til USA tok 4 uker, som var innen shipping anslår at Trekkinn gitt når jeg plassert min bestilling.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk