up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Rocky Mountain Low

plus
  • Play videoOutdoor research Rocky Mountain Low
  • Outdoor research Rocky Mountain Low

Outdoor Research Rocky Mountain Low

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Outdoor research Rocky Mountain Low

Den slitesterke, tradisjonelle packcloth konstruksjon og ingen bulk utformingen av Rocky Mountain Lav Gamasjer ™ er alt du trenger for all-sesongen ytelse.


Pare disse lette gamasjer med fjellsko eller langrennsstøvler for å holde steiner, skitt og lys nedbør fra å finne sin vei inn i fottøy.Funksjoner:


- Holdbar


- Pustende


- Topp-og bunnSkjær Tabs Sikre foran nedleggelse


- Forsterket Boot Lace Hook


- HypalonSpesifikasjoner:


- Stoff Packcloth: 100% nylon, 420D


- Vekt: 136gTeknologi:


Jeg kjøpte to par av disse Twins (en for meg og en for en venn), for en 50 kilometer backpacking tur til Kings Peak her i Utah. Jeg sjekket dem på nettet og de ble sterkt anbefalt. Vi ble bære 65 + lb pakker over svært steinete terreng.


Jeg elsket mitt par, de jobbet kjempebra. Jeg har aldri hatt noen problemer med spennene kommer angret, Twins bodde på plass perfekt, og beina mine ikke blir for varm. De holdt opp til slamming og skrape mot steiner etc.


Den nederste stroppen er ekstremt holdbar. Jeg hadde mine Twins hele turen selv når scrambling over svært skarp stein som er over alt.


Stroppen nesten hatt noen wear.Unfortunately min venn hadde problemer med hans spenne stadig kommer ugjort og så hed må holde stoppe å fikse spennen.


Han hadde dem på riktig måte, men stroppen holdt kommer ut av spennen. han ikke engang ha dem hele turen (for urelaterte grunner). Han var litt urolig og vil ha meg til å returnere dem til ham. Jeg håper hans var bare et lykketreff, jeg elsker mine.


Oppdag det store utvalget av utendørs produkter fra Outdoor research som vi har på lager til de beste prisene. Hos trekkinn, din nett utendørs butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Outdoor research Rocky Mountain Low fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Outdoor research Rocky Mountain Low

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Gamasjer av god kvalitet

-

Flotte gamasjer, bare litt på den oppblåste siden rundt anklene. Kan ha dem til og med å kose seg rundt leggene mine mens jeg svever dem på maks innstilling. Ellers flott produkt for å holde skoene tørre.

Gamasjer

-

Disse er flotte gaitors for alle typer feltarbeid. De passer godt og fungerer godt i områder hvor du vil unngå gift eik / eføy eller flått. Vil definitivt anbefale.

Rocky mountain lave gamasjer

-

Bandet er svært holdbare og fungerer bra med min ivrige hikingsko.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up