up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Ultralight 15L

plus
  • Play videoOutdoor research Ultralight 15L
  • Outdoor research Ultralight 15L

Outdoor Research Ultralight 15L

Produktbeskrivelse Outdoor research Ultralight 15L

Den ultralette Compression Sacks ™ redusere soveposer, puffy jakker og annet utstyr til en pakke-vennlig format. Den silnyl stoffet er motstandsdyktig mot fuktighet, og en lomme i endehetten inneholder små elementer eller kan brukes for selv lagring.Funksjoner:


- Fire kompresjonsremmer


- Snøring med Cordlock


- Low Profile Hardware


- Innebygd Stuff Sack


- Ultra LightweightSpesifikasjoner:


- Stoff 100% nylon, 30D med silikon nylon ripstop 100% nylon, 70D TPU


Outdoor research Ultralight 15L har Outdoor research offisiell garanti fra produsent. Som en Outdoor research offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Soveposer produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Kompresjonsekk artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Outdoor research Ultralight 15L

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Smart og lett kompresjonspose

-

Sporadisk tilgjengelig i Europa, og det er synd fordi dette er den beste lette kompresjonsposen (for soveposer) det er. Heldigvis har Trekkinn OR Ultralight i sitt sortiment. Lett og allikevel sterkt, med to hendige spenner slik at stroppene ikke blir viklet inn. "Legering" fargen er stilig. 15-litersversjonen er stor nok til en standard vinterpose fylt med dun.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up