up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Outdoor research

Outdoor research Votter Alti

plus
  • 360Outdoor research Votter Alti
  • Play videoOutdoor research Votter Alti
  • Outdoor research Votter Alti

Outdoor Research Votter Alti

Produktbeskrivelse Outdoor research Votter Alti

Ekspedisjonen-grade Alti Mitts er bygget for taket av verden. Vanntett og pustende beskytter GORE-TEX fra de brutale betingelser samtidig som vekten og hoveddelen til et minimum.


Moon Pile fleece og Primaloft One syntetisk isolasjon gir alvorlig varme, og Pittards lær palmer og Kevlar sømmer tåle straffen for store stigninger.Funksjoner:


- SuperCinch


- Vekt: 364g


Outdoor research Votter Alti er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett utendørs butikken kan du finne Outdoor research Votter Alti relaterte produkter. Vårt utvalg av Hansker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Outdoor research Votter Alti

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Flotte støvler. Super varm og lettere enn 1. generasjon Boreal G1 Lites

Varm og velegnet hansker

-

Jeg solgte mine tidligere Alti Mitts for å teste ut andre votter for høy høydekjøl. Ingenting kommer i nærheten når det gjelder passform, funksjon og varme. Derfor har jeg kjøpt dette igjen.

Fantastisk hanske

-

Kjøpt disse for en 13 dagers utflukt med temperaturer ned til -27c. Perfekt for disse forholdene, elsk at linermitten kan fjernes, pakke for å sette håndvarmer inn, og ytre hansken ser ut til at den varer i årevis, jeg var mellom størrelser og følge rådene på nettsiden ".... Hvis du Er på grensen mellom to størrelser, bestiller den mindre størrelsen for en strammere passform eller større størrelse for en løsere passform .... "gikk for større passform, men det er altfor stort, virkelig veldig baggy til poenget var det var en kamp for å håndtere ting godt. Jeg måtte ha dem selv som det var et siste øyeblikk kjøp

Nettopp mottatt

-

Ikke prøvd i reelle forhold, men først svarer til mine forventninger.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up