up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Petzl

Petzl Clipper

plus
  • Play videoPetzl Clipper
  • Petzl Clipper

Petzl Clipper

Produktbeskrivelse Petzl Clipper

Dette komfortable bånd med skum padding lett løsner fra øks for tider når du trenger å ha hendene fri til å plassere skruer osv.


Den innovative klippet sikkert festes bånd til verktøyet, og er raske til å løsne og feste. Stroppen er enkel å justere og forblir på håndleddet samtidig som det ikke er festet til verktøyet.Spesifikasjoner:


- Vekt: 62 g


- Materiale (r): nylon / polyester webbing, aluminium clip


Akkurat nå, Petzl Clipper er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos trekkinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Turutstyr katalog og særlig i vår Tilbehør kategori. Vi har en rekke Tilbehør som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Petzl Clipper

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up