up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Petzl

Petzl Tau Arial 9.5 Mm

plus
  • Play videoPetzl Tau Arial 9.5 Mm
  • Petzl Tau Arial 9.5 Mm

Petzl Tau Arial 9.5 Mm

Produktbeskrivelse Petzl Tau Arial 9.5 Mm

Arial 9,5 mm er et 9,5 millimeter Peltz-tau med en 40-spindelkonstruksjon som inkluderer Duractec Dry-behandling som gir høy ytelse i alle situasjoner med smuss og slitasje. I tillegg inkluderer den teknologi som stabiliserer trådene, slik at tauet blir mer homogent og gjør det lettere for deg å holde med hendene.

Denne modellen kan brukes i forskjellige aktiviteter, alltid avhengig av fleksibiliteten den genererer i feltet. Du kan bruke den enkelt, dobbelt eller tvilling på stein, snø eller blandet terreng.

Ved å bruke dette Petzl-tauet vil du utføre riktig manøvre fordi det har et spesifikt foldesystem. Denne modellen peker også mot midten av tauet for å lette manøvreringen.

Med en 9,5 mm diameter, er den ARIAL 9,5 enkelt tau beregnet for erfarne klatrere, gir maksimal levetid og ytelse under alle forhold, takket være sin Duratec Dry behandling.Funksjoner:


Allsidig tau for erfarne klatrere:


- Tynn tau, god balanse mellom vekt og ytelse


- For bruk i rock, blandet, snø eller is miljøer


Økt levetid og brukervennlighet i alle forhold:


- Duratec Dry behandling: tørr behandling gjør tauet mer motstandsdyktig mot vann, skitt og slitasje; håndtering, grep og andre egenskaper er beholdt lenger i kalde, våte forhold


- Ultralyd Finish: kjernen og overtrekket er bundet sammen på tauet ender ved en ultrasonisk prosess som kalles ultralyd Finish; gir bedre holdbarhet og unngår frynsete ender


- ClimbReady spiral: spesifikk spolen gjør tauet klar til bruk; hjelper brukeren unngå innledende uncoiling feil og øker levetiden


Mer effektiv standplass:


- Midt-Mark: indikerer midten av tauet for å lette manøvrer


- EVERFLEX behandling: spesiell termisk behandling stabiliserer kjerne tråder og forbedrer konsistensen; tilbyr utmerket grep og konsekvent håndtering over tid.Spesifikasjoner:


- Diameter: 9,5 mm


- Rope Type: (CE EN 892, UIAA): enkelt tau


- Vekt per meter: 58g


- Andel av slire: 40%


- Antall faktor 1,77 faller: 7


- Statisk forlengelse: 7,6%


- Dynamisk forlengelse: 32%


- Slagkraft: 8,8 kN


- Utførelse: 40 carrier


- Materiale (r): nylon


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett utendørs butikk. Kjøp Petzl Tau Arial 9.5 Mm med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende utendørs produkter i Klatreutstyr kategorien som kan supplere din bestilling, trekkinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Petzl Tau Arial 9.5 Mm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Excel·lent materiale.

-

Rask entregra

100% petzl kvalitet

-

Godt å si rask frakt som alltid og i tide. Og strengen som sier petzl-kvalitet er min andre petzl-streng og totalt som min femte streng og jeg bytter aldri merker igjen, den forrige jeg har 100% glede av, jeg har petzl Volta og nå arialet og begge er utrolige, jeg anbefaler tviler på dette produktet.

Ankommet.

-

Beste service.

Petzl arial

-

Fantastisk tau !! Kostnaden er verdt kvaliteten på produktet

Plettfri tjeneste

-

Ved levering er solid emballasje, tau i samsvar med beskrivelsen

Forferdelig tau

-

Stor håndtering, griper godt

Et så godt tau

-

fikk det rett fra fabrikken! 10/2019. veldig bra tau - veldig lett.

Utmerket service

-

Super rask frakt, kun forsinket 10 dager, utmerket service.

Utmerket

-

Flott .... Fin farge og myk. Grepet er fast.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up