up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Petzl

Petzl Tau Tango 8.5 Mm

Petzl Tau Tango 8.5 Mm

Petzl Tau Tango 8.5 Mm

plus
  • Play videoPetzl Tau Tango 8.5 Mm
  • Petzl Tau Tango 8.5 Mm
  • Petzl Tau Tango 8.5 Mm
  • Petzl Tau Tango 8.5 Mm

Petzl Tau Tango 8.5 Mm

Produktbeskrivelse Petzl Tau Tango 8.5 Mm

Tango 8,5 mm er et Petzl-tau på 8,5 mm med en 48 spindelkonstruksjon anbefalt for bruk med belay-enheter på grunn av tykkelsen på kappen, dens fleksibilitet og holdbarhet. Varmebehandlingen hjelper deg med å stabilisere trådene, noe som gjør den mer homogen.

Denne Petzl-taumodellen kan brukes dobbelt eller tvilling på stein. Du vil oppdage at denne versjonen inkluderer: UltraSonic Finish-finish som gir større holdbarhet og forhindrer at spissen åpnes, samt varmebehandling som hjelper trådene å holde seg stabile, noe som gir bedre grep med hendene.

Denne modellen har en spesiell folding som gjør at tauet alltid kan være klart til bruk. I tillegg har den merkingen som gjør det mulig å identifisere midten av tauet. Versjonen inkluderer et tykt slitesterk deksel og er tilgjengelig i forskjellige farger.

Med en 8,5 mm diameter, er TANGO 8,5 halv tau laget for multi-pitch klatring. Takk til tykkelsen av sliren, sin fleksibilitet og sin holdbarhet, er det lett å bruke med sikringsutstyr.Funksjoner:


Rope spesielt for multi-pitch klatring:


- Bruk som halv eller dobbel tau


- På fjellet


Økt levetid og brukervennlighet:


- Ultralyd Finish: kjernen og overtrekket er bundet sammen på tauet ender ved en ultrasonisk prosess som kalles ultralyd Finish; gir bedre holdbarhet og unngår frynsete ender


- ClimbReady spiral: spesifikk spolen gjør tauet klar til bruk, hjelper brukeren unngå innledende uncoiling feil og øker levetiden


Mer effektiv standplass:


- Diameter forenkler bruk av ulike sikringsutstyr


- Midt-Mark: indikerer midten av tauet for å lette manøvrer


- EVERFLEX behandling: spesiell termisk behandling stabiliserer kjerne tråder og forbedrer konsistensen; tilbyr utmerket grep og konsistent

behandling med tidenSpesifikasjoner:


- Diameter: 8,5 mm


- Rope Type: (CE EN 892, UIAA): halv tau, dobbel tau


- Vekt per meter: 47g


- Andel av slire: 39%


- Antall faktor 1,77 faller: 10 (halv tau), 28 (tvilling tau)


- Statisk forlengelse: 8.5% (halv tau), 7% (tvilling tau)


- Dynamisk forlengelse: 31% (halv tau), 30% (tvilling tau)


- Slagkraft: 6,6 kN (halv tau), 9,9 kN (tvilling tau)


- Utførelse: 48 carrier


- Materiale (r): nylon


- Lengde: 60 m


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen utendørs utstyr, oppdag trekkinn. Som Petzl autorisert forhandler har alle våre utendørs produkter full produsentgaranti av Petzl. Velg en av våre Klatreutstyr kategorier og oppdag utvalget av Klatreutstyr produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Petzl Tau Tango 8.5 Mm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Godtagbar verdi

-

Det jeg ønsket til en pris jeg var villig til å betale, var leveransen litt treg.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up