up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Petzl

Petzl Tau Volta 9.2 Mm

plus
  • Play videoPetzl Tau Volta 9.2 Mm
  • Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Produktbeskrivelse Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Volta 9,2 mm er et 30 meter langt Peltz-tau som inkluderer Duractec Dry-behandling som gir høy ytelse i alle situasjoner med smuss og slitasje. I tillegg inkluderer den teknologi som stabiliserer trådene, slik at tauet blir mer homogent og gjør det lettere for deg å holde med hendene.

Denne modellen kan brukes i forskjellige aktiviteter, alltid avhengig av fleksibiliteten den genererer i feltet. Du kan bruke den enkelt, dobbelt eller tvilling på stein, snø eller blandet terreng.

Ved å bruke dette Petzl-tauet vil du utføre riktig manøvre fordi det har et spesifikt foldesystem. Denne modellen peker også mot midten av tauet for å lette manøvreringen. Den er tilgjengelig i oransje og grå.

Volta 9.2 enkelt tau har den lette vekten nødvendig for elite brukere, og tilbyr maksimal levetid og ytelse under alle forhold, takket være sin Duratec Dry behandling.


Sertifisert for alle bruksområder: singel, halv og to, for flere bruksområder og maksimal allsidighet i henhold til terrenget.Funksjoner:


Ultra-light tynt tau for elite klatrere:


- Gir optimal funksjon i standplass enhet


- Multi-standard for bruk som et enkelt, halv-eller tvillingtauet


- For bruk i rock, blandet, snø eller is miljøer


Økt levetid og brukervennlighet i alle forhold:


- Duratec Dry behandling: tørr behandling gjør tauet mer motstandsdyktig mot vann, skitt og slitasje; håndtering, grep og andre egenskaper er beholdt lenger i kalde, våte forhold


- Ultralyd Finish: kjernen og overtrekket er bundet sammen på tauet ender ved en ultrasonisk prosess som kalles ultralyd Finish; gir

bedre holdbarhet og unngår frynsete ender


- ClimbReady spiral: spesifikk spolen gjør tauet klar til bruk; hjelper brukeren unngå innledende uncoiling feil og øker levetiden


Mer effektiv standplass:


- Midt-Mark: indikerer midten av tauet for å lette manøvrer


- EVERFLEX behandling: spesiell termisk behandling stabiliserer kjerne tråder og forbedrer konsistensen; tilbyr utmerket grep og konsistent

behandling med tidenSpesifikasjoner:


- Diameter: 9,2 mm


- Rope Type: (CE EN 892, UIAA): multi-standard - single, halvparten, og tvilling tau


- Vekt per meter: 55g


- Andel av slire: 42%


- Antall faktor 1,77 fall: 6 (enkelt tau),> 20 (dobbel tau),> 30 (tvilling tau)


- Statisk forlengelse: 7.5% (enkelt tau), 7,5% (halv tau), 6% (tvilling tau)


- Dynamisk forlengelse: 33% (enkelt tau), 30% (halv tau), 26% (tvilling tau)


- Slagkraft: 8,6 kN (enkelt tau), 6,8 kN (halv tau), 10,5 kN (tvilling tau)


- Utførelse: 40 carrier


- Materiale (r): nylon


- Lengde: 60 m


Petzl Tau Volta 9.2 Mm har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Petzl Tau Volta 9.2 Mm som du har kjøpt hos trekkinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett utendørs butikk oppdage en rekke produkter av merket Petzl og fullføre din bestilling av utendørs produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Petzl tauhvelv 9,2 mm 80 mt

-

Tau med eksepsjonell manøvrerbarhet og motstand. Dette er fjerde gangen jeg har kjøpt en, og jeg tror jeg tar den igjen!

Flott tau!

-

Jevn håndtering, lett og pakker godt ned. Dette er mitt første tau tynnere enn 9,5 mm, og jeg er imponert så langt.

Nikkel

-

Utmerket produkt, raskt og godt mottatt, ingen problemer når du åpner. Etter bah et strålende tau å leve med ... Alt er allerede sagt. Jeg anbefaler dette nettstedet og dette produktet

Utmerket

-

Rope testet i dag for 1. gang. Flytende men ikke for mye, vi setter pris på størrelsen 9,2 for sin vekt og manøvrerbarhet. jeg anbefaler

God

-

Produkt som beskrevet, utmerket service, rask levering.

Virkelig fint klatretau

-

veldig fint klatretau, det er bare 9,2 mm som er nesten det tynneste klatretauet jeg noen gang har kjent, det er også mykt og slitesterkt og anti-vann

Anbefalt tau

-

Lett og veldig glatt tau, lett å belage. Fungerer også veldig bra med Tibloc og micro traxion-enheter.

Veldig gode første sensasjoner

-

Jeg må legge til at å evaluere et tau med bare to bruksområder ikke er det mest hensiktsmessige, men førsteinntrykkene er veldig gode, perfekt diameter sjekket med grigri2, grigri pluss og clickup. Tauet går veldig bra gjennom enheten, noe som gjør det lettere å vikle åpningen. Når du løper, krever det også mer forsiktighet når du sikrer det med større diameter. Det er et mykt tau, jeg mener at du kan deformere det hvis du klemmer det med fingrene, noe som gir et veldig godt preg når du håndterer det og har gode knutefavører som løper gjennom belayer og forhindrer at løkkene blir så mye fast i . Ikke mye tyggegummi i statisk tilstand som er verdsatt og samtidig puter godt fossen. For øyeblikket, med to dagers bruk, et vidunder, selv om de kanskje kan komme ut med tiden.

Utmerket trekkinn

-

Uovertruffen pris, best funnet online. Superlativ og godt laget tau, Petzl da en garanti som alltid. Rask levering og ordentlig pakket.

Topp

-

Rask levering og topp kvalitet

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up