up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Petzl

Petzl Tau Volta 9.2 Mm

plus
  • Play videoPetzl Tau Volta 9.2 Mm
  • Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Produktbeskrivelse Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Volta 9,2 mm er et 30 meter langt Peltz-tau som inkluderer Duractec Dry-behandling som gir høy ytelse i alle situasjoner med smuss og slitasje. I tillegg inkluderer den teknologi som stabiliserer trådene, slik at tauet blir mer homogent og gjør det lettere for deg å holde med hendene.

Denne modellen kan brukes i forskjellige aktiviteter, alltid avhengig av fleksibiliteten den genererer i feltet. Du kan bruke den enkelt, dobbelt eller tvilling på stein, snø eller blandet terreng.

Ved å bruke dette Petzl-tauet vil du utføre riktig manøvre fordi det har et spesifikt foldesystem. Denne modellen peker også mot midten av tauet for å lette manøvreringen. Den er tilgjengelig i oransje og grå.

Volta 9.2 enkelt tau har den lette vekten nødvendig for elite brukere, og tilbyr maksimal levetid og ytelse under alle forhold, takket være sin Duratec Dry behandling. Sertifisert for alle bruksområder: singel, halv og to, for flere bruksområder og maksimal allsidighet i henhold til terrenget.Funksjoner:


Ultra-light tynt tau for elite klatrere:


- Gir optimal funksjon i standplass enhet


- Multi-standard for bruk som et enkelt, halv-eller tvillingtauet


- For bruk i rock, blandet, snø eller is miljøer


Økt levetid og brukervennlighet i alle forhold:


- Duratec Dry behandling: tørr behandling gjør tauet mer motstandsdyktig mot vann, skitt og slitasje, håndtering, grep og andre egenskaper er beholdt lenger i kalde, våte forhold


- Ultralyd Finish: kjernen og overtrekket er bundet sammen på tauet ender ved en ultrasonisk prosess som kalles ultralyd Finish; gir bedre holdbarhet og unngår frynsete ender


- ClimbReady spiral: spesifikk spolen gjør tauet klar til bruk, hjelper brukeren unngå innledende uncoiling feil og øker levetiden


Mer effektiv standplass:


- Midt-Mark: indikerer midten av tauet for å lette manøvrer


- EVERFLEX behandling: spesiell termisk behandling stabiliserer kjerne tråder og forbedrer konsistensen; tilbyr utmerket grep og konsistent

behandling med tidenSpesifikasjoner:


- Diameter: 9,2 mm


- Rope Type: (CE EN 892, UIAA): multi-standard - single, halvparten, og tvilling tau


- Vekt per meter: 55g


- Andel av slire: 42%


- Antall faktor 1,77 fall: 6 (enkelt tau),> 20 (dobbel tau),> 30 (tvilling tau)


- Statisk forlengelse: 7.5% (enkelt tau), 7,5% (halv tau), 6% (tvilling tau)


- Dynamisk forlengelse: 33% (enkelt tau), 30% (halv tau), 26% (tvilling tau)


- Slagkraft: 8,6 kN (enkelt tau), 6,8 kN (halv tau), 10,5 kN (tvilling tau)


- Utførelse: 40 carrier


- Materiale (r): nylon


- Lengde 80 m


Tenker du på og kjøpe Petzl Tau Volta 9.2 Mm? Dette er en av stjerneproduktene hos trekkinn, nett utendørs butikken. Prisen er 299.99 $, begrenset tid! Hos trekkinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Petzl til den beste prisen. Alle våre utendørs produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Petzl Tau Volta 9.2 Mm

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Toppkvalitets tau

-

Toppkvalitets tau fra Petzl, lett, mykt og lett å håndtere, tiden vil vise om det er bedre enn konkurrentene The Joker og Performance.

Fint dynamisk tau for alpin klatring

-

fint dynamisk tau for alpin klatring, dette tauet er bare 9,2 mm og dette gjør det veldig lett, du kan bære det overalt, dette kan tilpasse en grigri eller grigri pluss og hvilken som helst atc belayer

Fint dynamisk tau for klatring

-

fint dynamisk tau for klatring, petzl volta er bare 9,2 mm, for cantrast har de fleste tauene på salg 9,8 eller mer bredde, så volta er lettere og enkel å bruke med en GRIGRI belayer

Gjenta kjøp

-

Veldig glatt, lett og fint tau

Veldig glatt

-

Tauet er superglatt, nesten for mye som første gang jeg prøvde det, fløy tauet bare gjennom grigri uten autolåsing. Men så snart du har lagt ordentlig belastning på det, er det faktisk greit, hadde jeg bekymret meg et øyeblikk. Det er definitivt i den tynnere enden, og siden det er så glatt, føles det litt utrygt, men samtidig gjør det superenkelt å belaste. Det betyr også at det er veldig lett, noe som er bra å bære rundt eller pakke i kofferten. Det vikler seg lett, men fremdeles en av de fineste tauene jeg har klatret med.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up