`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Polaroid eyewear

Polaroid eyewear PLD 8018/S

  • Polaroid eyewear PLD 8018/S
  • Polaroid eyewear PLD 8018/S

Polaroid Eyewear PLD 8018/S

Produktbeskrivelse Polaroid eyewear PLD 8018/S

Glarefri visjon De vertikalt justerte filtrene i polariserte linser blokkerer blending, slik at du kan se tydeligere og komfortabelt med bare nyttig vertikalt lys som går gjennom til øynene.

Beskyttelse:

100% UV400 beskyttelse Polaroid solbriller overgår konsekvent alle internasjonale sikkerhetsstandarder for beskyttelse mot UVA, UVB og UVC.


Hva synes du om å finne Polaroid eyewear PLD 8018/S med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår utendørs butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Polaroid eyewear. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk