`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Raidlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Produktbeskrivelse Raidlight Hyperlight

Den Hyperlight vindtette jakken gir høye nivåer av vannmotstand og pusteevne, Den letteste full zip-jakken i vårt sortiment, og med hette for ekstra beskyttelse. Alltid verdt å bære som en "bare i tilfelle.

Egenskaper:

Mesh underarms og ventilert bakpanel

Atletisk passform

Elastisk mansjett og hemme

Chinguard i glidelås for ekstra komfort

Tommelløkker

Pakke lomme

Reflekterende utskriftsdetaljer

Silikon trykk skulderforsterkning

spesifikasjoner:

Vekt: 60g


Ikke vent lenger og kjøp Raidlight Hyperlight. For annen informasjon om egenskapene til Raidlight Hyperlight kan du komme i kontakt med trekkinn gjennom vår kontakt side. trekkinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herreklær for utendørs og annen fritidsaktivitet . Vår Herreklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Jakker artikler.

Spesifikasjoner Raidlight Hyperlight

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt

-

Det er perfekt. Én størrelse mer enn den du spiller er et godt alternativ hvis du planlegger å ha på deg flere lag, vest osv ...

Ekstremt lett

-

Den er ekstremt lett og liten, og passer inn i en liten lomme i hetten. Perfekt til å pakke på rømmen i uventet vær. Jeg måtte rangere den ned en stjerne fordi beskrivelsen var feil. Den har ikke tommelfinger og har heller ikke et plastvindu for å se klokken min.

Superlett og kompakt

-

Som navnet indikerer er hyper lett og også veldig kompakt, når du først har brettet den, kan du plassere den hvor som helst ... Vær forsiktig med passformen, jeg kjøper vanligvis størrelsen S og i dette tilfellet er jeg veldig rettferdig, hvis du er i tvil om størrelsen sannsynligvis Jeg vil gå til toppen (spesielt hvis du tar den på flere lag)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk