`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Raidlight

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Produktbeskrivelse Raidlight Revolutiv Mif 3L

Demander du mye i trening og løp? Vi gjør også når vi designer, utvikler og lager. Oppdag vårt nye og spennende hydreringsvest: Revolutiv 3L vest! I tillegg produsert i våre franske verksteder i Saint Pierre en Chartreuse (Franske Alpene), er det den ultimate hydratiseringsposen!

Den lette vekten plasserer denne pakken på toppen av de letteste løpene på markedet for et tilsvarende volum. Helt utviklet for konkurranse, er vekten ikke det eneste som vil overbevise deg. Selvfølgelig er denne toppen av pakken utstyrt med polholdere og to lukkede lommer for å holde verdisakene dine trygge.

Kombinasjonen av flere teknikker gjennom materialene PolyMono (for termoregulering) og Payen (for strekningen) fører til et produkt som er veldig behagelig, justerbar, ergonomisk og stabil.

EGENSKAPER:

Laget i Frankrike, Flat sømmer (laserskjæring), totalt volum 3L, leveres med 2 x 600 ml Eazyflasks (kompatibel med 300 ml flasker) Bryststørrelser: S 66 80 / M 76 96 / L 92 115.

Lommer: Vestpakke med 5 lommer, To sidelommer med lomme for å beskytte telefoner, nøkler og andre verdisaker, 1 hoved 2L-lomme.

Hydratations System 2 front skulderlommer kompatible med vår Raidlight EazyFlasks «Trykk for å drikke».

Strammingssystem: Monofilament stoff sele for pusteevne, styrke og optimal vekt, dobbel brystbelte.

Vesker Sikkerhet: Sikkerhetsfløyte

SPESIFIKASJONER:

Sammensetning: Stoffer: Hovedstoff: 63% Polyester, 37% Spandex

Vekt 65 g

Volum 3L


Bestill nå din Raidlight Revolutiv Mif 3L og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Raidlight Revolutiv Mif 3L, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Raidlight Revolutiv Mif 3L på lager og prisen er 106.99 $. Med vårt utvalg av Ryggsekker artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Raidlight Revolutiv Mif 3L

Skjønn
Alder
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kapasitet

-

God morgen, jeg vil gjerne vite at det allerede kommer med 2 Cap EazyFlask på 2 x 350 ml inkludert ??? og hvis det var mulig i stedet for de på 350, send de av Raidlight Eazy Flask 600ml

våre eksperter svarer

Hei, ja, det kommer med april 350 ml flasker.

Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk