`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Regatta

Regatta Cena Table

  • Regatta Cena Table
  • Regatta Cena Table

Regatta Cena Table

Produktbeskrivelse Regatta Cena Table

Cena Campingbordet fra Regatta. Kompakt bi-folding, lett bordfold i halv for flat kompakt oppbevaring. Minimal montering og justerbare aluminiumsben, dette bordet er praktisk for camping / campingvogn eller til og med hjemme i hagen for grillfest om sommeren. 90 x 60 x 70 cm. Justerbare ben for å tillate høy eller lav innstilling. Maksimal belastning 30 kg

Kommer du til å kjøpe Regatta Cena Table? Alle produktene fra Regatta har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Regatta Cena Table og motta den innen få dager. Vårt mål hos trekkinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Regatta Cena Table

Møbler
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk