`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L

  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L

Produktbeskrivelse Salewa Alp Trainer 25L

Et viktig sportsutstyr for alle ryggsekkentusiaster, Salewa Alp Trainer 25L er en ideell, elegant, lett ryggsekk designet for fotturer, fotturer og hverdagsbruk. Den kan godt tilpasses fra sti til bybruk, da den er slitesterk og behagelig å bære.

Laget med 100Dx280D nylon twill , er denne allsidige ryggsekken designet spesielt for kvinner for å tilby komfort under vanskelige fjellstigninger og nedstigninger. Takket være, Air Fit 2.0 bæresystem og 3D luftkanaler som gir høyere svette og reduserer kroppstemperaturen og holder ryggen tørr hele tiden.

Twin Compression System (TCS) gir maksimal stabilitet og kontroll når du går gjennom de vanskeligste terrengene. Dessuten gir de lette, delte skulderstroppene maksimal frihet for kroppsbevegelser. Regntrekket beskytter deg mot de varierte ytre værforholdene, og de lett tilgjengelige sidelommerlommene har god lagringskapasitet for dine daglige essensielle ting.

Det være seg daglig pendling eller fotturer med mye plass og lomme Salewa Alp Trainer 25L er en holdbar ryggsekk av høy kvalitet for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på dine fotturer eller turer. Så velg med omhu!
ALP TRAINER 25 er vår tekniske alpine turpakke for kortere turer, med vårt nye bæresystem AIR FIT 2.0 som er designet spesielt for å holde ryggen tørr. Den har 25% mindre kontakt med overflaten enn våre tidligere konstruksjoner og reduserer kontakten uten å redusere lastkontrollen. Det innebygde ventilasjonssystemet med pustende materialer gir større luftstrøm til ryggen. Dette reduserer temperaturen mellom kroppen og pakningen betydelig med 1,6 ° C etter 15 minutter.
Våre lette delte skulderstropper reduserer også kroppskontakt, og fremmer større svette og komfort, forbedret luftstrøm og økt mobilitet. I tillegg lar Twin Compression System (TCS) deg cinch pakken inn for å holde belastningen nær ryggen, og forhindrer snuble under raske bevegelsesaktiviteter. Og det lar deg også justere volumet raskt og enkelt når du bærer mindre.
Vi har gitt ALP-TRAINEREN alle funksjonene du trenger, og ingen du ikke trenger. Dette inkluderer inkluderende lommer med lett tilgang på nettet, et regntrekk, et separat bunnrom og stolpefesting.
Fordeler:
lettvekt
varig
Ventilasjon
allsidighet
Trekk:
Regntrekk
ISB-styret
Hydration System Exit
Lomme på hoftebeltet
Belastningsreim
Sidekompresjonsstropper
Tilgang foran til hovedrommet
Side-rørføringer sørget for et hydratiseringssystem
Stangfeste
På farten lommer
SPLIT TILBAKE KONSTRUKSJON
Splitt hoftebelt
Splitt skulderrem
Poket for verdi
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
spesifikasjoner:
Vekt: 1062g
Volum: 25l
Bæresystem: Air fit 2.0
Torso lengde: 45 53 cm


Salewa Alp Trainer 25L er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos trekkinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Salewa Alp Trainer 25L har den offensielle garanten av merket Salewa. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Sekker og kofferter katalog og Ryggsekker kategori.

Spesifikasjoner Salewa Alp Trainer 25L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Great!

-

Flott utstyr! Veldig pent gjort. Passformen er perfekt. Anbefaler ryggsekken på det sterkeste! Har alt du trenger: pustende rygg, regntrekk og en ekstra lomme på toppen, som på de større ryggsekkene, som var en bonus som jeg ikke forventet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk