`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Alptrek 40+5L

  • Salewa Alptrek 40+5L
  • Salewa Alptrek 40+5L
  • Salewa Alptrek 40+5L

Salewa Alptrek 40+5L

Produktbeskrivelse Salewa Alptrek 40+5L

Alptrek 40 + 5 er designet for langdistanse, multi-dagers trekkpakke, og er en komfortabel trekkingspakke laget av lett, slitesterk nylon med et fullt justerbart bæresystem og en 40 liters kapasitet. Justerbar baklengde pluss anatomisk formet, polstret skulderstropp og hoftebelte for en individuell og kvinners spesifikke passform.

I tillegg legger løftestroppene til rette for optimal bakpasning over lange avstander, mens de preformede hipfin-garantiene gir en god passform og god overføring til hoftene.

Store oppbevaringslommer gir rikelig med plass til ekstra klær eller teltpoler og derav to (for og til) tilgang til hovedkompartiet for rask og enkel girsøking.

Og for rask tilgang til viktige gjenstander En rute, er de på lommene lette å nå uten å måtte fjerne pakken fra ryggen. Med et hydreringssystemutgang, isplukkestrekkstolpe, taufeste, lastkontroll og sidekompresjonstropper Plus muligheten til å bære ekstra volum (5 liter) under det avtagbare, høydejusterbare lokket.Hvis du ønsker å vite mer om Salewa Alptrek 40+5L, eller andre produkter av merket Salewa i Sekker og kofferter kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Ryggsekker kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Salewa, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Salewa Alptrek 40+5L

Skjønn
Struktur
Alder
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utsikt

-

Top!

Allsidig ryggsekk

-

Allsidig ryggsekk for middels eller flere dagers vandring. Positive poeng: Justerbar i kolonnehøyde, i tillegg til volum, er et strukturert, lett og stabilt volum. Som negative poeng: inkluderer ikke raincover; ryggen kan være noe mer pustende.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk