`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Faloria RTC

Salewa Faloria RTC

  • Salewa Faloria RTC
  • Salewa Faloria RTC
  • Salewa Faloria RTC

Salewa Faloria RTC

Produktbeskrivelse Salewa Faloria RTC

Salewa Faloria RTC er en varm, vannavstøtende, vindtett jakke designet for barn som brenner for høye intensitetsaktiviteter i fjellet. Denne jakken gir optimal funksjonalitet og maksimal komfort i fjellmiljøer.

Laget med slitebestandig Raintec-stoff som er pustende, slitesterkt, lett og gir ekstrem varme og komfort . Det tynne nettfôret gir maksimal komfort og den ytre overflaten med DWR-behandling avviser vann perfekt. I tillegg tørker dette stoffet raskt og gir god termisk oppbevaring, og regulerer kroppstemperaturen og holder deg komfortabel og varm hele dagen.

Den justerbare hetten og borrelåsjusterbare mansjetter forsegler vinden og holder deg varm og komfortabel. De ergonomisk designede ermene sikrer maksimal kroppsbevegelse uten ubehag. Den 2-veis vanntette glidelåsen foran gjør det lettere å bruke.

Ingen tvil om at Salewa Faloria RTC er en ideell jakke for enhver alpinist, ettersom den passer for hvert variert vær, det er et ideelt fjellklær

Faloria-jakken er en veldig lett skalljakke med vanntett og vindtett Raintec-teknologi. Faloria Jacket er designet for å tilby funksjonell enkelhet og beskyttelse for dagsturer i fjellet. Den har en full vanntett teknisk finish med sveisede sømmer som kan motstå uforutsigbare fjellforhold. I tillegg er denne jakken bygget for å være veldig lett (256 g) og pakkes liten for enkel lagring av ryggsekk.
Skreddersydd, fast og justerbar hette
Ventilasjonsåpning på baksiden
Glidelås foran med innvendig full lengde vindtett klaff
2 glidelås med ytterlommer
Lette, elastiske bindinger på ermer og hem
Kompresjonsstovveske
Pakk og bær
Ufôret
Fordeler:
vannavstøtende
vindtett
Lett
komprimerbar
spesifikasjoner:
Vekt: 256 g (50 / L)
Rygglengde: 74cm (50 / L)
Passform: Vanlig
materialer:
Hovedmateriale: Pa Raintec 2000mm 80 (100% Pa)
Hovedfinish: Vannavvisende C6
Omsorg:
Vask: Maskinvask kjølig
Klor: Ikke klorblekemiddel
Tumble: Dry Do No Tumble Dry
Strykejern: Kaldstryking
Renseri: Ikke renseri


Er du ute etter materialer fra Salewa og spesielt Salewa Faloria RTC? Hos trekkinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og utendørs tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk trekkinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial utendørs kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Salewa Faloria RTC

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Salewa faloria rtc

-

Lett, slitesterk jakke, perfekt for vår / sommer løping eller sykling for å holde deg varm og tørr, passer til nesten alle lommer)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk