up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa
360

Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

plus
  • 360Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X
  • Play videoSalewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Produktbeskrivelse Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jura Powertex Primaloft 2X Jakke er en varm, vannavvisende, vindtett og stormfast jakke designet for alle som er alpinistiske til kjernen. Den er allsidig jakke konstruert for å gi optimal funksjonalitet og høy isolasjon under fjellaktiviteter som ski, isklatring eller fjellklatring.

2-lags Powertex Extreme ytre skall gir ekstra vanntetthet og beskyttelse mot utendørs værforhold. I tillegg gir 4-veis strekningen maksimal bevegelighet mens du koser deg på ski i snøen eller klatrer i fjellet. PrimaLoft Black har et forhold mellom varme og vekt som gir maksimal varme og komfort. Dessuten tillater den syntetiske isolasjonen dampen av fuktighet å slippe ut, regulerer kroppstemperaturene og heve komforten.

Den avtakbare og justerbare hetten med mansjetter tetter vind og kulde og holder deg varm for enhver pris. De ergonomisk formede ermene og den elastiske justeringshemmen til maksimal hemme gir maksimal bevegelighet. Lommene med glidelåser har lagringskapasitet for alle viktige ting som sportsutstyr.

Ingen tvil, Salewa Jura Powertex Primaloft 2X jakke er en ideell jakke for dine fjelleventyr. Så kjøp det uten å tenke! Den klassiske vinterjakke, liner kan integreres for rivjern varme.


Utformingen er undervurdert, så det er like hjemme på fjellet som i byen.


Med rikelig skjult brystlomme og avtagbar hette.Funksjoner:


Sammensetning: 100% PA

Fôr 100% PL MESH & 100% PA taft

Fit: RegularTeknologi:


POWERTEX stoffet er svært pustende, windand-vanntett, vannavstøtende og holdbar, det er også lett, mykt og har en behagelig følelse for brukeren, og med alle disse funksjonene, og tilbyr en utmerket pris / kvalitet.


Under aerobe aktiviteter, trekker POWERTEX membranen bort fra det legeme den fuktighet som genereres og evakuerer det, fordele det på stoffets overflate, redusere det interne kondensasjon og å gjøre hastigheten av fordampningen mye raskere, samtidig hindrer den vann utenfor å trenge derfor holde brukeren varm, tørr og komfortabel.Den nye generasjon av varme lag.


Funksjonell blanding av materialer: PrimaLoft øko 100g mot kroppen, mykt Polarlite Dynastretch på sidene.


Kan kobles til alle alpine værbestandig jakker i samlingen.Funksjoner:


- Allsidig


- Tett kompakt


- Vindtett på kroppen


- Med to lommer.Spesifikasjoner:


- Composiction: 100% PA


- Linnning: 100% PA taft


- Fit: Regular
Teknologi:


POWER TEX EXTREME


- POWERTEX stoffet er svært pustende, windand-vanntett, vannavstøtende og holdbar, det er også lett, mykt og har en behagelig følelse for brukeren, og med alle disse funksjonene, og tilbyr en utmerket pris / kvalitet.


- Under aerobe aktiviteter, trekker POWERTEX membranen bort fra det legeme den fuktighet som genereres og evakuerer det, fordele det på stoffets overflate, redusere det interne kondensasjon og å gjøre hastigheten av fordampningen mye raskere, samtidig hindrer den utenfor vann å trenge inn, derfor holder brukeren varm, tørr og komfortabel.


- POWERTEX stoffer er tilgjengelig i to, to og et halvt og tre lag


- Vann columne: 15.000 mm


Primaloft


-Thermo fiber.


-Den ekstra lett materiale gir maksimal beskyttelse mot kulde


Med Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Salewa og deres utendørs produkter, gå inn på kategorier av Dameklær produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved trekkinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Salewa Jakke Jura Powertex PrimaLoft 2X

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up