up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa
360

Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

plus
  • 360Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X
  • Play videoSalewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X
  • Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Produktbeskrivelse Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Salewa Lazuli Powertex Primaloft 2x jakke er en varm, vannavvisende, vindtett og stormfast jakke designet for alle som er alpinistiske til kjernen. Den er allsidig jakke konstruert for å gi optimal funksjonalitet og høy isolasjon under fjellaktiviteter som ski, isklatring eller fjellklatring.

2-lags Powertex Extreme ytre skall gir ekstra vanntetthet og beskyttelse mot utendørs værforhold. I tillegg gir 4-veis strekningen maksimal bevegelighet mens du koser deg på ski i snøen eller klatrer i fjellet. PrimaLoft Black har et forhold mellom varme og vekt som gir maksimal varme og komfort. Dessuten tillater den syntetiske isolasjonen dampen av fuktighet å slippe ut, regulerer kroppstemperaturene og heve komforten.

Hjelmkompatibel og justerbar hette med borrelåsjusterbare mansjetter forsegler vind og kulde og holder deg varm for enhver pris. De ergonomisk formede ermene og den elastiske justeringshemmen til maksimal hemme gir maksimal bevegelighet. Lommene med glidelåser har lagringskapasitet for alle viktige ting som sportsutstyr.

Ingen tvil, Salewa Lazuli Powertex Primaloft 2x jakke er en ideell jakke for dine fjelleventyr. Så kjøp det uten å tenke! Denne nye fjell og vintersport Jakken har en unik blanding av materialer og farger kontrast.


Myk elastisk PTX Extreme 15/15 på sidene og på svart for mer bevegelsesfrihet. Sporty, dynamisk design.


Vanntette lommer glidelåser, ventilasjonsglidelåser på sidene, ruller flyttbare, lett justerbare hoods intro kragen, glidelås innvendig lomme, avtagbar snølås.


Kan også brukes med en liner.


Fôr ordnet etter boody sone (se Coralin modell) og limte detaljer. Kan brukes med syntetisk pels eller Primaloft liner.Funksjoner:


Fôr: 100% PL MESH & 100% PA taft

Fit: RegularTeknologi:


POWERTEX


SALEWA forskning har ført til oppfinnelsen av en POWERTEX ®, med et ekstremt pustende og helt vanntett og vindtett membran.


Mens det øverste laget gir overlegen slitestyrke, holder det indre laget kroppstemperaturen konstant under alle typer aktivitet.


PrimaLoft


PrimaLoft ® One er den ultimate microfiber isolasjon.


Ultra fine fiber er spesielt behandlet i en patentert prosess og deretter sammen til en isolerende kjerne som er utrolig myk, lett og vanntett.


Primaloft One absorberer tre ganger mindre vann, er 14% varmere i tørr tilstand og er 24% varmere i våt tilstand enn konkurrerende isolering.
Moderrn protecction fra kulden.


Funksjonell blanding av materialer: Primaloft eco 40 g againist kroppen, myk Polarite Dynastretch på sidene.


Allsidig, tett kompakt, vindtett på kroppen, med to lommer med glidelås.


Femenine cut, kan glidelås intro noen av de alpine watherproof jakker.


Funksjoner:


Fôr: 100% PA taft

Fit: Regular

Ligthweight


Thecnology:


PrimaLoft


PrimaLoft ® One er den ultimate microfiber isolasjon. Ultra fine fiber er spesielt behandlet i en patentert prosess og deretter sammen til en isolerende kjerne som er utrolig myk, lett og vanntett.


Primaloft One absorberer tre ganger mindre vann, er 14% varmere i tørr tilstand og er 24% varmere i våt tilstand enn konkurrerende isolering.


Hos trekkinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets utendørs produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X? Du er heldig siden trekkinn i Dameklær katalogen og Jakker kategorien tilbyr vi andre utendørs produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Salewa Jakke Lazuli Powertex PrimaLoft 2X

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up