`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa MTN Trainer Goretex

Salewa MTN Trainer Goretex

  • Salewa MTN Trainer Goretex
  • Salewa MTN Trainer Goretex
  • Salewa MTN Trainer Goretex
  • Salewa MTN Trainer Goretex

Salewa MTN Trainer Goretex

Produktbeskrivelse Salewa MTN Trainer Goretex

Salewa MTN Trainer Gore tex er en vanntett, pustende og komfortabel tur- og fjelltreningsko med høy intensitet designet for alle som er en alpinist til kjernen. Denne allsidige skoen gir maksimal komfort, stabilitet og trekkraft i varierte værforhold og ulendt terreng.

Den eksklusive og multifunksjonelle Vibram Mtn Trainer Evo yttersålen gjør at skoen kan trenge ned i bakken og skaper en god friksjon mot de våte steinene mens du løper. Det 360 beskyttende gummibåndet og Gore tex utvidet Comfort-fôr gir høy ytelse og stabilitet selv på våte og glatte overflater. Det fungerer usedvanlig bra i alle slags løyper. Midtsålen Bilight TPU Technology med dobbel tetthet gir også forbedret og langvarig støtdempingsevne og tilbakeslag.

I tillegg gir Ortholite® fotseng ekstra demping og vekker bort fuktighet, noe som hjelper til med å holde føttene svale og tørre. Og strekkgangene holder utenfor løypeavfall, som korn og blader. Ferratasonen sikrer bedre grep i bergarter og ulendte terreng.

Det er den ultimate sportsskoen designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . Salewa MTN Trainer Gore Tex er svaret hvis du leter etter løpesko i all rund løype som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Ms Mtn Trainer Gtx.Finn ut Salewa MTN Trainer Goretex på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herresko salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Sko produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos trekkinn.

Spesifikasjoner Salewa MTN Trainer Goretex

Årstid
Teknologier
Materialer
Eneste teknologi
Permeabilitet
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Salewa MTN Trainer Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (20)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Salewa mtn trainer gtx

-

Fantastisk kvalitet og god pris !!!

Salewa mtn-trener

-

Dette er mitt andre par av disse skoene - jeg bor i dem! Jeg har også støvlene - Mtn Trainer Mid. De passer til den smale foten min med en høy vrist, de er tøffe - etter mange års svaberg viser det første paret nesten null slitasje. Hvis Salewa fortsetter å lage dem, vil jeg fortsette å kjøpe dem.

Trek mer

-

Fantastiske støvler med topp kvalitet? Gore-tex arbeider 100% + og vibram-grep er kveldsmat. For by er lett - midtvandring, med lett ryggsekk - det beste valget. Anbefalt.

Perfekt

-

Halvstive sko kunne sies. Den har en rille i midten i midten for via ferrata, en detalj. De er ikke støvler, men de går på kino. Salewa er den beste.

Produktets opprinnelse oppgitt feil i pakken, så betalt $$$$ mer ved toll

-

Skoene er gode, men butikken hadde erklært at skoene var laget i Kina (de var laget i Romania), så pakken ble katalogisert som kinesisk, og jeg ble tvunget til å betale mer til tollen !! Jeg tenker to ganger neste gang jeg kjøper fra denne butikken !!!

Flotte sko

-

Jeg beklager ikke at disse skoene er veldig gode, utmerkede materialer, komfortable. Nøyaktig som beskrevet.

Flotte sko !!

-

Skoene er flotte, veldig sterke og komfortable! Skoene er klare til å klatre i fjellet! Jeg er glad fordi prisen er veldig god.

Flotte sko!

-

Flotte sko

-

Første gang jeg kjøper salewa sko. Det smør seg flott, veldig sterkt, behagelig og klart til å klumpe fjellene! Jeg er veldig glad for å prise. Takk.

Salewa mtn trainer goretex, veldig glad

-

Jeg er veldig fornøyd med disse skoene. De er akkurat som annonsert, ankom ni dager etter kjøpet, og var betydelig billigere enn i andre nettbutikker.

Tøfler

-

De er perfekte, meget gode kvalitetsprodukter.

Meget god kvalitet

-

Veldig bra Jeg har flere ansikter her i ildstedet, men jeg angrer ikke det. Utmerket!

S alewa - for alltid

-

Produktet er flott! Nøyaktig som beskrevet. Fraktkostnaden er høyere enn jeg ønsker.

Salewa gtx

-

perfekte super sko tilnærminger

Den beste!

-

Beste sti tursko jeg noensinne har hatt. De fleste sko passer bare på dine føtter. Disse skoene omslutter føttene dine. Og snørebåndene er ganske enkelt de beste. De kommer aldri løs eller angre.

Ærlig talt, jeg var tvilsom, men alt var ok

-

Ærligvis var jeg tvilsom, men for meg rask frakt e.peodotto confoerme.alla.descrizione

En ekte oppstart

-

Et fjellsko veldig komplett, både i deres materialer og i komfort. De virker veldig allsidige.

Comfy

-

Gode, stilige og veldig komfortable sko. Veldig fornøyd med det!

Revievs

-

Великолепный продукт, соответствии с описанием. Спс

Salewa mtn trener gtx

-

akkurat som støvlene! bra for fotturer, det virker som om jeg sprayet hver stein på vei!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk