`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Salewa MTN Trainer Mid Goretex

  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex
  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex
  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex
  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Produktbeskrivelse Salewa MTN Trainer Mid Goretex

MTN Trainer Mid GTX er en lett menns alpine trekking støvler med et robust ruskind lær og stoff øvre pluss vanntett og pustende GORE TEX® beskyttelse.

MTN Trainer Mid GTX er utformet for å gi ekstra fleksibilitet og økt komfort på både stigninger og nedstigninger under alpinturing i blandet og teknisk terreng. Den har en mellomsåle med dobbelt tetthet Bilight TPU Technology, som er ergonomisk formet for å vugge din fot og sørge for komfort i hele dagen lengre turer.

Ved ankelen gir Flex Collar naturlig bevegelse og tilpasningsevne under nedstigninger for økt komfort, selv når du har en tung pakke. Undervekten gir den lette, kompakte Vibram® WTC-soleen solid, men tilgivende gangbarhet. Og SALEWAs 3F-system gir fleksibilitet, støtte og en blisterfri passform fra dag ett. I tillegg gir GORE TEX® Performance Comfort-fôr optimal vindbeskyttelse og klimatkomfort, og en polstring av OrthoLite-fotseng fjerner fuktighet og bidrar til å holde føttene kjølige.

SPESIFIKASJONER:

3F

Klatring Lacing

Vibram

Gore Tex

Cleansport NXT ®

Flex krage

ANBEFALT BRUK:

Blandet fjell terreng 5/5

Mud / Gress 3/5

Snø / is 3/5

Rocky / Technical Path 4/5

FORDELER:

Pute 2/5

Varm 2/5

Klatrestilling 3/5

EGENSKAPER:

ØVERRE: 360 ° full gummi kant, 1,6 mm ruskind skinn, Meget slitesterkt stoff

LINING: GORE TEX® Extended Comfort

INSOL: Midtstiv: Nylon, Bilight Mellomsåle

UTENFOR: Vibram® WTC

VEKT: 670 g


Salewa MTN Trainer Mid Goretex har den offesielle garantien fra merket Salewa. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Salewa MTN Trainer Mid Goretex hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 195.95 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Salewa MTN Trainer Mid Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (31)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kule ser, støttende støvler

-

Vel, kjøpt dette til min bror og han er veldig fornøyd. Ønsket å kjøpe det for meg selv, men det var ingen størrelse så jeg gikk med det forskjellige merket. Så langt som disse går, vel de ser bra ut, går eller klatrer i dem er utmerket, og de er vanntette. Legg merke til at de er en liten bit lavere rundt ankelområdet for de som ønsker kanskje dypere støvler. Alt annet er bare bra ...

Utmerket

-

Flott produkt

-

Flott produkt, uopplagt merke

Utmerket

-

Flott produkt

Utmerket

-

Utmerket produkt Etter 4 måneders bruk kan jeg si det: * Først følte jeg ubehag i venstre fot * Ikke bruk i lange turer de første gangene vi brukte. Etter det, en luksus. Vakkert produkt, effektivt og lett.

Super støttende

-

Jeg elsker disse, stor støtte og grep på alt terreng. Piercy lang tur og fjellsko.

Salewa mtn trener gtx (aka fotturer tøfler)

-

Flott oppstart så langt. Jeg har mellomstore føtter med smale hæler og ankler, og disse passer utmerket. Tåboksen er veldig romslig mens resten av forfootområdet tilbake til hælen er fin og tettsittende. Jeg har vanligvis problemer med å få en skikkelig hællås med andre merker, men dette er kjempebra sett av boksen! Snøringen er meget justerbar og presis, og kragen på støvelet gjør det mulig for ankelbøyning uten å ofre for mye sidestøtte. Sleten føles som en middels vandrere, det er mye mykere enn en 3/4 skips fjellklatring, men det gir mer støtte og beskyttelse enn vanlige sko. Trinnene er aggressive og grippy. Så langt er de de mest komfortable støvlene jeg noensinne har brukt. Min nitpick er at paret mitt ikke ble levert med justerbar innersåle, men det er ikke verdens ende som jeg nesten alltid bruker ettermarkeds innleggssåler fra Superfeet eller Sole. God pris og rask internasjonal frakt til Canada. Takk Trekkinn!

Utmerket kjøp

-

Veldig behagelig og lett oppstart. Perfekt for halv fjell og steinete og gjørmete veier. Kjøp vellykket. Bedre halv tall mer. Med Traddein, i kjøpet Ok men veldig lite kommunikativ før tvil eller problemer. Alt er ordnet med retur. Hvis du prøver å erstatte en fysisk butikk, bør du være mer kommunikativ. Jeg skal tenke på det før du gjør et nytt kjøp. Takk

Salewa mtn trener midt goretex

-

Veldig bra notat, det passer veldig bra til brede føtter, uten tvil det beste jeg har hatt til nå.

Anmeldelse

-

Tett hællås kjører en halv størrelse kort stor mediumstivhetstopp

Beltkramper

-

God ettermiddag har du allerede kommentert at de ikke er kompatible med halvautomatiske kramper, men jeg ønsket å vite om de passer for kramper med stropper, jeg skal starte et opplæringskurs og jeg vet ikke om de skal tjene meg, takk.

våre eksperter svarer

Hallo,

ja, du kan bruke en universell kramper med Salewa MTN Trainer Mid Goretex.

hilsen

Super støvler

-

Elsk dem superpasset

Super sko

-

Elsker dem flott passform

Super boot

-

Flott elsker det rett ut av esken

Salewa trener

-

Utmerket støvel, perfekt grep, varmt og veldig behagelig

Salewa mtn trener midt goretex

-

Jeg tester mine nye sko, førsteinntrykk: En veldig behagelig passform for bena, en forsterket hæl, skoene passer ankelen tett. Soler er moderat hardt, stabilt. Materialet er praktisk, alt er gjort i høy kvalitet! Ergonomiske sko med en fantastisk design!

Fint sko

-

Eksternt er sko veldig attraktive. Som i drift, kan jeg sette pris på bare etter å ha klatret, men jeg tror på en tur til fjellene dette er et flott alternativ. Spesiell takk til selskapet for kvaliteten på tjenesten, alt i tide

Veldig behagelig oppstart

-

Veldig behagelig oppstart, veldig bra grep, perfekt for fotturer og godt Rock kanskje litt mer stivhet ville vært bra

Salewa ms mtn trener

-

Veldig fine støvler, kvalitetsmaterialer, veldig robust. perfekt for fjellturer! sitte veldig bra på beina mine.

Konformitet

-

Sannheten er at støvlene virker flotte, veldig flotte, sterke og kvalitet, for manglende testing på stedet, jeg er fornøyd med dem, vi ser når de går gjennom snøen eller våtområdene, god service fra selskapet fra Bestillingen til levering

Ingenting å si

-

Rask forsendelse. Sko av meget god kvalitet og veldig behagelig. Vekten er nok innhold for en sko av denne typen.

Godt fottøy

-

Jeg fant dem en god sko i min første kontakt med dem, veldig bra dyping, gitt at ruten jeg ga på premieren med mye stein, friksjon, vann og si at alt er bra, vi vil se om de har kontinuitet

Utmerket

-

Sann til størrelse. Liten pause i perioden. Veldig stabil. Flott grep på steinete og gjørmete terreng. Ikke så pustende som jeg forventet. Fortsatt en 9/10. Kom ikke med den foranderlige foten.

Veldig komfortable støvler

-

Veldig bra støvler, ganske komfortabel og utmerket finish. Perfekt undertrykkelse De er opplært for moderat vinterbruk, hældelen fungerer IKKE for halvautomatiske kramper, det kan villede skjemaet ditt, synd, for varme og stivhet vil tjene til moderate trekkings. For varme, kanskje de er for varme.

Salewa mtn trener midt gtx

-

veldig godt produkt, motstandsdyktig mot slag mot steinene og den eneste gå som varer!

Utmerket

-

En overlegen kvalitet støvler uten tvil, tilpasser seg foten veldig komfortabelt uten noen justeringsperiode, den lettere støtter og går til fjellet, god trekkraft, utmerket lateral beskyttelse i ankelområdet og goretex sikrer at vi alltid kommer med tørre føtter, for å legge til alt dette har vi den utmerkede prisen som Trakkinn praktiserer, samt den uovertruffen ettersalgsservice. Anbefale.

Robust og komfortabel sko!

-

Jeg eide allerede den forrige modellen som varte 4 år med intens bruk i alle årstider. De nye er enda mer komfortable og jeg bemerker at de nå bruker et bedre stoff med hensyn til gore tex-stykkene av skoene. Jeg anbefaler dem for alle som leter etter et omfy par robuste sko som welle for dagstur som for flere dagers turer.

Utmerket komfortabel tursko

-

Dette er mitt femte par salewa fottøy støvler. De er komfortable, flotte og langvarige med fantastisk ankel støtte. Jeg anbefaler disse støvlene. Den eneste negative tingen jeg må si er salewa-navnet trykt på forsiden av støvlene, er ikke så lenge.

Kjøp bra

-

Fantastisk, jeg ga dem til mannen min og han er glad, han vil ikke ta dem ut. Vi er glade for kjøpet, helt tilrådelig

Maravillosos

-

Jeg kjøpte dem fra mannen min, nå vil han ikke ta dem ut, han forteller meg at de er perfekt i føttene, han og jeg er lykkelige

Salewa mtn trener mid goretex

-

perfekte skoen for de som har sensitiv foten blemmer, solide, men samtidig myk. god pris

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk