`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

  • Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket
  • Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket
  • Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket
  • Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket
  • Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket
  • Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Produktbeskrivelse Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket er en svært varm, pustende, vannavvisende, vindtett jakke som er designet for kvinner som er lidenskapelig om fjellklatring og velger komfort. Denne hettegenseren er konstruert for å gi lysisolasjon og fuktighetsstyring, mens du driver med høy intensitet i fjellmiljøet.

Laget med kombinasjonen av to Polartec Power Grid ™ -baserte stoffteknologier som gir best fuktighet og høyeste ytelse. Takket være rutenettkonstruksjonen med friluftskanaler som diffunderer fuktighetsdamp som regulerer kroppstemperaturen og øker komforten inne i Salewa Pedroc PGD Full zip-hoody .

Mens Polarlite Power-strengen gir maksimal mobilitet, holdbarhet, pusteevne mens du nyter de høyt aerobiske aktivitetene i fjellmiljøet . De ergonomisk utformede ermene sikrer maksimal kroppsbevegelser uten ubehag. De 2 lommene med glidelåser har tilstrekkelig lagringskapasitet til dine daglige viktige gjenstander. Den fulllengde frontlommen med vindtett klaff holder deg beskyttet mot de ytre forholdene.

Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket er uten tvil en ideell jakke for fjellklatringsturer, da den passer for alle varierte værforhold, det er en ideell fjellklatringstøy .

Om Alpine Klatring, Ski fjellklatring, Ski Touring eller Ice Klatring, Ortles Stretch Hybrid Jacket er et varmt, svært åndbart og raskt tørking Mid Layer som tilbyr forbedret fuktighet Wicking.

Nøkkelen til dens ytelse er hybridkombinasjonen av to Polartec Base Fabric Technologies.

Polartec Power Grid har en rutenettkonstruksjon med åpne luftkanaler som gir deg mulighet til enkelt å slippe over overflødig kroppsvarme under aktivitet og berøringspunkter som absorberer og diffus fuktdamp for raskere fordampning. Polartec Power Strength gir en ytelsespass, forbedret holdbarhet og et større spekter av bevegelser .

Med Gusseted Sleeve Design For God Fri Bevegelse Og Flat Lock Sømmer For Ekstra Comfort.Finn ut Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herreklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Fleece produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos trekkinn.

Spesifikasjoner Salewa Ortles Stretch Hybrid Jacket

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk