`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Pedroc Durastretch 2/1

Salewa Pedroc Durastretch 2/1

  • Salewa Pedroc Durastretch 2/1
  • Salewa Pedroc Durastretch 2/1
  • Salewa Pedroc Durastretch 2/1
  • Salewa Pedroc Durastretch 2/1

Salewa Pedroc Durastretch 2/1

Produktbeskrivelse Salewa Pedroc Durastretch 2/1

Salewa Pedroc DST 2/1 Pants er en lett, vannavvisende og slitestyrke lang bukse designet for alle som er alpinistiske til kjernen og velger komfort mens de gjør høy intensitet og raskt bevegelige aerobe aktiviteter i fjellmiljøet.

Laget med 4-veis Durastretch-stoff som er pustende, lett, slitesterkt og behagelig. Den ytre overflaten av dette stoffet er også behandlet med DWR (Durable Water Repellent) som frastøter vann og fuktighet og holder deg komfortabel og varm hele dagen.

De reflekterende detaljene på denne buksen gir full visjon på steder med lite sikt og det elastiske båndet med høyt midje gjør det enkelt å ha på seg. Den rette passformen med ergonomisk midje gir den et atletisk utseende. Den gussete konstruksjonen av disse buksene gir maksimal komfort og bevegelighet.

Så enten det er fotturer, trekking, alpinklatring eller fjellklatring, vet du at du kan stole på og bruke Salewa Pedroc DST 2/1 bukser . Denne pustende og hurtigtørkende buksen er ideell når du klatrer i de høyeste fjellene eller hopper over steinblokker som den er laget med unik blanding av tøyelige stoffer.

Pedroc Durastretch 2/1 Pant er laget for rask bevegelig aktivitet gjennom alpint terreng i skiftende værforhold.
Det er lett vindbestandig, vannavvisende og DURASTRETCH softshell-stoff i 4 veis stretch gir lett værbeskyttelse og utmerket pusteevne. Den har også en PFC-fri DWR (slitesterk vannavvisende) finish.
Spesielle myke YKK-glidelåser ved bena sikrer komfort og full bevegelsesfrihet. Vår slanke, stramme benpassform med ergonomisk midje og forhåndsformede knær utmerker seg når du beveger deg raskt over ulendt terreng. Med reflekterende detaljer for daggry starter eller blir ferdig etter skumring.
Fordeler:
vindfast
vannavstøtende
varig
Lett
Trekk:
Ergonomisk midje med strekkinnsatser
Belt løkker
Bonded detaljer
2 glidelås med ytterlommer
Glidelåsen
Ergonomiske preformede knær
Regulering av underbenet med knapp
Refleksdetaljer
Reflekstrykk
hurtig tørking
UV-bevis UV-bevis 30+
slitebestandig
4-veis strekning
spesifikasjoner:
Vekt: 280g (44/38)
Passform: Slank
materialer:
Hovedmateriale: Durastretch Active Nylon Lite 145 (89% Pa 11% Ea)
Bakside: Slitesterkt vannavvisende C6
Omsorg:
Vask: Maskinvask Cool Synthetics
Vchlorine: Ikke klorblekemiddel
Tørketrommel: Ikke tørketrommel
stryke; Kaldstryking
Renseri: Ikke renseri


Kjøp nå din Salewa Pedroc Durastretch 2/1 for bare 107.99 $. Laget av Salewa Pedroc Durastretch 2/1 er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos trekkinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt utendørs produkter. Se hele vårt utvalg av Bukser i vår Dameklær avdeling.

Spesifikasjoner Salewa Pedroc Durastretch 2/1

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekte turbukser!

-

Har lenge søkt etter turbukser. Og mange falt av på grunn av de dårlige modellene (altfor brede ben, lommer i lommer) og glidelåser eller sømmer du føler mens du går. Denne Pedroc durastretch er en fin, rett modellbukse, som er normal i størrelse. Fantastisk mykt stoff med litt stretch, stoffet er ikke varmt eller myldrende, du føler ikke sømmene på glidelåsen i det hele tatt. Kort sagt, en veldig fin gåbukse!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk