up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa

Salewa Pedroc Polarlite Fleece

Salewa Pedroc Polarlite Fleece

Salewa Pedroc Polarlite Fleece

plus
  • Play videoSalewa Pedroc Polarlite Fleece
  • Salewa Pedroc Polarlite Fleece
  • Salewa Pedroc Polarlite Fleece
  • Salewa Pedroc Polarlite Fleece

Salewa Pedroc Polarlite Fleece

Produktbeskrivelse Salewa Pedroc Polarlite Fleece

Salewa Pedroc Polarlite er et termisk lag med glidelås som er varmt, vannavvisende, vindtett hettegenser designet for alle som brenner for fjellklatring og velger komfort. Den er konstruert for å gi optimal funksjonalitet og varme under aktiviteter med høy intensitet i fjellmiljøet som fotturer eller alpintur.

Laget med 4-veis stretch Polarlite Active , som er lett, pustende, varmt og raskt tørkende isolasjonsstoff som gir maksimal komfort og varme. De ergonomisk designede ermene sikrer maksimal kroppsbevegelse uten ubehag.

Mansjettene med elastisk binding tetter vind og snø som holder deg varm og beskyttet gjennom dagen. De to lommene med glidelåser har tilstrekkelig lagringskapasitet for dine daglige viktige ting. Lynlåsen foran med vindtett klaff holder deg beskyttet og strekkinnsatsene gir maksimal bevegelighet mens du nyter de høye aerobe aktivitetene i fjellmiljøet.

Ingen tvil om at Salewa Pedroc Polarlite er en ideell hettegenser for dine fjellturer, da den er egnet for alle varierte værforhold. Det er et ideelt fjellklær . En lett, teknisk menns fleece designet for å sikre lett, varm og pustende beskyttelse for fotturer i fjellet. Pedroc Polarlite fleece-menn med glidelås er ideell for hard anstrengelse, stopp start alpin bruk der perioder med intens fysisk aktivitet blir fulgt av mer statisk perioder som kan forårsake overkjøling. Vår egenutviklede tekniske 163 vekt Polarlite fleece er utviklet i Dolomittene spesielt for hurtigvandring, og har fire veis mekanisk strekk takket være det høye elastaninnholdet som sikrer en optimal blanding av isolasjonsevne og pusteevne. Ved siden av huden er baksiden med friluftkanaler hydrofil og overfører raskt svette bort for å fordampe. Dette holder deg tørr, men tilbyr likevel den samme mengden varme som mye bulkere fleecer takket være den lette, komprimerbare konstruksjonen. Rutenettdesignet gir den også et karakteristisk, ribbet utseende. De ergonomiske ermene og skuldrene på denne herre jakken gir en god passform. Med strekkmansjetter for ekstra beskyttelse under kulde, starter daggry eller avslutter sen natt. De komfortable, dobbeltsydde flatlock-stretchsømmene forhindrer gnagsår og sikrer atletisk passform og full bevegelsesfrihet. Med en diskret brystlomme med glidelås for små viktige ting.Dette er en slitesterkt fleece som også er lett å ta vare på. Den komprimerer for å forsvinne i pakken din og veier omtrent det samme som fire standard energibarer. Vår superlette, tekniske fjell fleece herre for fotturer.
Funksjoner:
Glidelås i nakke foran
Myk innvendig krage for økt komfort
Spalte med glidelås
Glidelås med brystlomme
Refleksdetaljer
Innovativt mønster for økt komfort og estetikk
Ergonomiske ermer og skuldre for god passform
Strekk, dobbelt sydd søm
Ikke irriterende flate sømmer
spesifikasjoner:
Fit: Athletic Fit
Lag: Termisk
Vekt: 260 g
CSR: PFC gratis
Hovedmateriale: Durastretch Active 4 Way Eco Dwr 123 Bs (84% polyamid 16% elastan) / Polarlite Active Plain Stretch 163 (95% Polyester 5% Elastane)
Omsorg:
Kaldstryking
Ikke renseri
Tørk tørr forkjølelse
Maskinvask kule syntetiske stoffer
Ikke klorblekemiddel


Oppdag Salewa Pedroc Polarlite Fleece på lager og til best pris. Besøk trekkinn, din nettbutikk med utendørs utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Salewa Pedroc Polarlite Fleece nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Salewa Pedroc Polarlite Fleece

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

Produktet ser ut som i beskrivelsen. Størrelsene er også riktige. Teknisk sett et flott produkt å bruke over flere sesonger.

Bra produkt men dårlig levering

-

Produktet er konsistent og av kvalitet! Imidlertid ankom pakken 18 dager for sent!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up