`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Puez Stormwall

Salewa Puez Stormwall

  • Salewa Puez Stormwall
  • Salewa Puez Stormwall
  • Salewa Puez Stormwall

Salewa Puez Stormwall

Produktbeskrivelse Salewa Puez Stormwall

Salewa Puez SW er en lett, vannavvisende og vindtett langbukser designet for folk som er alpinistiske til kjernen og velger komfort mens de gjør høy intensitet og raskt bevegelige aerobe aktiviteter i fjellmiljøet.

Laget med Stormwall-stoff som er pustende, lett, varmt, tøyelig og behagelig. Dessuten gir det høye innholdet av elastan maksimal komfort og bevegelighet mens du hopper de høyeste steinblokker eller vandrer gjennom stivt terreng.

DWR (Durable Water Repellent) frastøter vann og fuktighet, og holder deg trygg og komfortabel.

Den rette passformen med ergonomisk midje gir den et atletisk utseende. Den gussete konstruksjonen og ergonomiske forhåndsformede knær på denne buksen gir maksimal komfort og bevegelighet. Den glidelåse lommen på låret har god lagringskapasitet for ditt sportsutstyr.

Så, Salewa Puez SW, enten det er fotturer, trekking, alpinklatring eller fjellklatring du vet at du kan stole på og ha på deg. Denne pustende og hurtigtørkende buksen er en ideell fjellklær, siden den er konstruert med en unik blanding av tøyelige stoffer.

Vi designet vår Puez Stormwall Kids Pant som en vindtett, vannavvisende, pustende og slitebestandig softshell-bukse for fotturer, trekking og alvorlig park- og klatrestativ. Stormwall er vårt proprietære softshell-stoff. Her bruker vi en toveis stretch, børstet versjon. Designet inkluderer ergonomiske knær og en sladdet innside for ekstra bevegelsesfrihet. Takket være det innebygde SALEWA Growing System, utvides denne buksen også til å takle vekstspor. Med en lommelomme og reflekterende detaljer.

Fordeler:

Vindbestandig

Vanntett

Varm

Varig

Egenskaper:

Linning med tilpassede elastiske innlegg

Flat glidelåslomme på øvre lår

Gusset for bevegelsesfrihet

Ergonomiske preformede knær

Ytre glidelås på siden nedenfor for å tilpasse benets bredde til kroppen

Elastisk bunnbein

Refleksdetaljer

med bluesign® godkjent stoff

mulighet for å strekke buksene og få halv størrelse ekstra

spesifikasjoner:

Vekt: 172 g (128)

Sidesømlengde: 74 cm (128)

Passform: Vanlig

Bukseben passform: Vanlig

Hovedmateriale:

Stormwall Pl Brush 189 Bs (100% pl)

Durastretch Active Nylon Lite 145 (89% Pa 11% Ea)

Slitesterkt vannavvisende C6


Hvis du er ute etter Salewa Puez Stormwall er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Barneklær produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Bukser for ulike typer aktiviteter. Vår Bukser er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Salewa Puez Stormwall

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Veldig fine kalde værbukser til 7 år gammel gutt. Han er liten for 7 år gammel, 128 passer godt til rom for å vokse. Stoffet er vannavstøtende og veldig god kvalitet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk