`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

  • Salewa Puez Terminal DST Pants Regular
  • Salewa Puez Terminal DST Pants Regular
  • Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Produktbeskrivelse Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Salewa Puez Terminal 2 DST-bukser vanlige er en lett, vannavvisende og slitestyrke vanlige bukser designet for alle som er alpinistiske til kjernen og velger komfort mens de gjør høy intensitet og raskt bevegelige aerobe aktiviteter i fjellmiljøet.

Laget med 4-veis Durastretch-stoff som er pustende, lett, slitesterkt og behagelig. Den ytre overflaten av dette stoffet er også behandlet med DWR (Durable Water Repellent) som frastøter vann og fuktighet og holder deg komfortabel og varm hele dagen.

Den rette passformen med ergonomisk midje gir den et atletisk utseende og gjør det enkelt å ha på seg. Knebøyd skritt og forhåndsformede knær gir maksimal komfort og bevegelighet.

Uansett om det er fotturer, trekking, alpinklatring eller fjellklatring, vet du at du kan stole på og bruke Salewa Puez Terminal 2 DST-bukser vanlig . Denne pustende og hurtigtørkende buksen er ideell når du klatrer i de høyeste fjellene eller hopper over steinblokker som den er laget med unik blanding av tøyelige stoffer.

Egenskaper:

Ergonomisk midje med stretchinnsats

2 lommer utvendige lommer

Ergonomiske pre formede knær

Bakre lomme med glidelås

4-veis stretch

slitesterk

vindtett

vannavstøtende

lettvekt

varig

komprimerbar

pustende

vindtett

vanntett

spesifikasjoner:

Vekt: 323 g

Fit: Regular

Side søm lengde: 106 cm

Lag: Softshell

Hovedbehandling: Anti Lukt, Durable Water Repellent C6

Sett inn: Durastretch # Bambooshell 180

Hoved materiale: Durastretch # Bambooshell 180

Konsept: Alpine Trekking

Brand verden: Fotturer & Trekking

Teknologi:

Durastretch: DURASTRETCH stoffer er en klassiker i fjellklatring klær; men svært komfortable og lette, de er svært motstandsdyktig mot slitasje og riper, og dette takket være deres viktigste komponenten: polyamid. De er virkelig laget for å være holdbar og de fleste av dem er umulig å ødelegge. Så langvarig, en av de store fordelene med Durastretch. De fleste av de DURASTRETCH stoffer i samlingen er anbefalt for hullet år, siden deres indre struktur raskt transporterer vekk svette. Denne sesongen, den Durastretch familien utvikle seg mot en ny type stoff: den Durastretch Power. Det er den letteste dobbel veve versjonen vi noensinne tilbudt til nå for alpin klatring. Takket være polypropylen tråder veves med resistent polyamid, er dette stoffet enda mer myk og behagelig mot huden. Denne følelsen er også økt takket være de hydrofobe egenskapene til polypropylen som presser fukt og svette utenfor plagget. Den stramme veving gjør også dette stoffet vindtett uten ytterligere etterbehandling.


Hos utendørs butikken, trekkinn, kan du finne forskjellige størrelser av Salewa Puez Terminal DST Pants Regular og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Salewa Puez Terminal DST Pants Regular som kategorien Dameklær fra vår nett utendørs butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om utendørs utstyr, i tillegg til Salewa Puez Terminal DST Pants Regular omtalene.

Spesifikasjoner Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk