up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa
360

Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

plus
  • 360Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Play videoSalewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L BP, som er et essensielt sportsutstyr for alle ryggsekkinteresserte, er en ideell, elegant, lett ryggsekk designet for høye intensitetsturer eller fjellturer. Det kan godt tilpasses fra bakketrenn til bybruk, siden den har 32L kapasitet og er kompatibel med hydratiseringssystem.

Laget med slitesterk, slitesterk og rivefast Robic, slik at du kan bære den til de vanskeligste fjellterrengene. Takket være, bæresystem med kontaktflow Fit og 3D-luftkanaler som gir høyere svette og reduserer kroppstemperaturer som holder ryggen tørr hele tiden. Twin Compression System (TCS) gir maksimal stabilitet og kontroll når du går gjennom de vanskeligste terrengene.

De delte skulderstroppene gir også maksimal frihet for kroppsbevegelser. Roll top design med spenne lukking og sidetilgang lar deg få utstyret ditt enkelt og raskt.

Det være seg daglig pendling eller fotturer med mye plass og lommer, Salewa Randonnee 32L BP er veldig høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. Så vel med omhu! Randonnée er en allsidig ryggsekk bygget for å utføre på vinterforhold og alpine traverses. Fjellklatring er spennende og vakkert, men å flå opp lange stigninger eller klatre mens du bærer en pakke får kroppen til å svette når den jobber for å senke temperaturen. Dette kan føre til at ryggen og skuldrene er gjennomvåt av svette og i fare for overkjøling, spesielt hvis temperaturen synker eller vinden tar seg opp når du mister eller under utforkjøringer. Vårt kontaktsystem med kontaktflow Fit gir en banebrytende løsning på dette problemet. Den tillater høyere svette per cm² enn konvensjonelle konstruksjoner og senker temperaturen i det sentrale ryggområdet med 1,6 ° C etter 15 minutter. Dette gjøres mulig ved å redusere kontaktområdet til kroppen og det innebygde mikroventilasjonssystemet med 3D-luftkanaler som lar større luftstrøm komme til baksiden. Som et resultat får du utvidet komfort for lange dager på fjellet. Randonnée har også ytterligere smarte løsninger designet for å gjøre den til den perfekte vinterpakken. Det robuste ROBIC®-stoffet er et spesielt nylon med høy fasthet som er 60% mer rivefast enn vanlige nylonpakkestoffer og tåler omtrent alt fra stein til stegjern og isverktøy.Det velprøvde Split Shoulder Strap-systemet gir større bevegelighet på armen enn konvensjonelle pakker, en nøkkelfunksjon på lange oppstigninger med ski og skinn, eller for flytting over hodet når du klatrer. Denne pakken har funksjonelle detaljer som taufeste, isøksfeste og flere skifesteralternativer (både parallelle og diagonale) som muliggjør rask feste uten å måtte ta pakken av. Det er en fleece fôret lomme for briller for å forhindre at de klør seg, separat sidelomme for våte skinn, og et spesielt rom for spade og sonde.


Anbefalt bruk:

Freeride fjellklatring
Skitur
Snowshoeing


Funksjoner:

ISB-styret
Hydration System Exit
Parallelt skiføring
Trugefeste
Snowboardfiksering
Hjelmnett
Taufeste
Indre lomme for verdier
Rom for spade og sonde
Isøkshylster
Lomme på hoftebeltet
Sidelommer
3-veis glidelås
Sidekompresjonsstropper
Tilgang foran til hovedrommet
Side-rørføringer gitt for et hydratiseringssystem
Polstert rom for skibriller
Frontfiskfiksering
EVA-puter med 3D-kanals ventilasjon
Splitt hoftebelt
Splitt skulderrem
Avtakbar hjelmholder
Brystbelte
Poket for verdi
Nøkkel holder
Kompatibel med Salewa-kolbeholder


Spesifikasjoner:

Materiale: Robic 210D Ripstop
Robic® stoff
Mål: 53 x 29 x 23 cm
Vekt: 995g
Volum: 32lt
Torso lengde: 45 53 cmHos utendørs butikken, trekkinn, kan du finne forskjellige størrelser av Salewa Randonnee 32L Backpack og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Salewa Randonnee 32L Backpack som kategorien Sekker og kofferter fra vår nett utendørs butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om utendørs utstyr, i tillegg til Salewa Randonnee 32L Backpack omtalene.

Spesifikasjoner Salewa Randonnee 32L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott scialp-ryggsekk

-

Utmerket ryggsekk for skiturer, den lar deg bære alt du trenger og enkelt feste ski eller snowboard.

Salewa randonne 32

-

Kom raskt, innen 4 virkedager! Jeg elsker design og materialer virker også faste. Gleder meg til å teste det.

Salewa randonnee 32l bp

-

Designet og bygget for ski-fjellklatring, men også utmerket for isfall og sommer- og vinterklatring.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up