`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex
  • Salewa Rapace Goretex

Salewa Rapace Goretex

Produktbeskrivelse Salewa Rapace Goretex

Rapace GTX er en lett fjellklatring, som lagrer en hard slitesterk nubuck og stoff som er øvre med vanntett og pustende Gore TexReg beskyttelse.

Secure Grip møter komfort og støtte Ndash SalewaRsquo S løsning for Via Ferratas fjellklatring.

Rapace Gtx-funksjonene Vår 3F-system for ankelstøtte, fleksibilitet og perfekt passform, og forbedret mobilitet bakfra, takket være den patenterte Flex Collar.

Vibram Wtc Outsole har et aggressivt slitemønster som gir god traksjon, men gir en naturlig følelse og sikker grep på rock, nbsp og it39 s koblet med Bilight Tpu mellomsåle som gir en langvarig pute i forhold til de tradisjonelle sålepakker.

Inne i båten, SalewaRsquo S Bilight teknologi i mellomsålen sikrer en ergonomisk hold og langvarig pute for ekstra komfort.

Rapace Gtx er også stiv nok til bruk med Semi Automatisk Crampons.

I tillegg gir Gore TexReg Performance Comfort Fôr optimalisert klimakomfort, hvis været lukkes inn på deg og det er nok SA Gummi Rand for beskyttelse mot Rock and Scree.Ønsker du og kjøpe Salewa Rapace Goretex? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Støvler hos nett utendørs butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste utendørs produkter, som er tilpasset dine behov på trekkinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Herresko tilbud.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Salewa Rapace Goretex

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Salewa Rapace Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (8)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fint !!

-

Gode ​​støvler, med smal passform!

God

-

De ga meg boaene Salewa Rapace for et par måneder siden, kjøpte her i trekkinn. Jeg bruker dem i Sentral-Amerika, Andes-sone, støvlene har gode finish, men de kan være litt varme for dette klimaet, selv om de har god pusteevne, ellers ser de ut til å være veldig komfortable, nysgjerrig har sokkelen en smalere profil enn kroppen av den. Det er på tide å prøve dem med kramper.

Utfordrende trekking / fjellklatring

-

Sko egnet for alle årstider for krevende stier og via ferrata! Komfort og eksepsjonell grep .... God soliditet, men fortsatt god bevegelse til ankelen i retning av å gå! Ta dem for intensiv bruk, for å vandre i en stille sti, ikke de riktige skoene!

Flott for nå

-

Prøvde første gang. Komfortabel, stabil støvel, vannavstøtende

Utmerket kvalitet

-

Utmerket kvalitet støvler og perfekt semi-automatiske crampons, veldig bra ferdig Salewa støvel har aldri skuffet meg.

Recomendables 100%

-

Når du har funnet riktig størrelse støvler er eksepsjonell 4000 ned (i sommer). Mange trekkevne og motstandsinnstilling.

¿cramponeable?

-

Er denne støvelen bilag til bruk med halvautomatiske stegjern? I noen modeller Salewa Rapace er klart at hvis, men dette er ikke sett på bildet og er ikke nevnt i karakteristikkene.

våre eksperter svarer

Ja, dette er i tråd med halvautomatiske stegjern. Regads.

Be om teknisk informasjon

-

God kveld, jeg er interessert i modell Salewa Rapace Nattsvart, må spørre om det er forenlig med crampon Grivel G12. Takk og vennlig hilsen

våre eksperter svarer

Hei, disse støvlene er kun kompatible med den klassiske versjonen av G12 Crampon. Takk. https://www.trekkinn.com/montana/grivel-g12-new-classic/136026360/p

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk