`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Solid Logo Dryton

Salewa Solid Logo Dryton

Salewa Solid Logo Dryton

Salewa Solid Logo Dryton

  • Salewa Solid Logo Dryton
  • Salewa Solid Logo Dryton
  • Salewa Solid Logo Dryton
  • Salewa Solid Logo Dryton
  • Salewa Solid Logo Dryton

Salewa Solid Logo Dryton

Produktbeskrivelse Salewa Solid Logo Dryton

Når treningsøktene er lange og fjellværet er kaldt, vet du at du kan bruke og stole på Salewa Solid-logo Dryton Hoodie som er lett, varm og komfortabel. Denne allsidige hettegenseren er ideell for alle treningsstudioelskere og fjellklatrere, da den gir teknisk funksjonalitet og komfort i fjellmiljøet.

Laget med høyt ytelse, syntetisk funksjonelt stoff Dryton-stoff som er lett, raskt tørkende, pustende isolasjonsstoff gir maksimal komfort og varme gjennom dagen. De ergonomisk formede gussetter ermene gir maksimal frihet for kroppsbevegelser, den komfortable flate låssømmen reduserer bulk og gir den et atletisk utseende.

Den skreddersydde hetten med elastisk innbinding forsegler vind eller snø og holder deg varm og beskyttet gjennom dagen. De to lommene med glidelåser har tilstrekkelig lagringskapasitet for dine daglige viktige ting. Dessuten gjør hele glidelåsen foran med innvendig vindtett klaff det lettere å bruke.

Ingen tvil om at Salewa Solid-logo Dryton er en hvilken som helst alpinist-favoritt som passer for hvert variert vær, og det er et ideelt fjellklær .

Vår solide Logo Dry er en varm, full glidelås hette laget av raskt tørkende Dry'ton stoff med et mykt, børstet indre ansikt. Den har en elastisk hette og hem for en tett passform. Mansjetter med ribbein holder kald vind og sørger for at ermene ikke kommer i veien. Koselig og tøyelig for generelt fjelliv, denne hettegenseren har også all funksjonaliteten du trenger for fjellsport. Med en spesiell gusset-ermet-design for maksimal bevegelsesfrihet og to ytre lommer med glidelås.
Skreddersydd hette med elastisk innbinding
2 glidelås med ytterlommer
Mansjetter med ribbestrikkede ermer
Elastisk bindende kant
Spesiell ermet design (sladder) for god bevegelsesfrihet
Fordeler:
varm
Trekk:
hurtig tørking
2-veis strekning
myk
spesifikasjoner:
Vekt: 712g (50 / L)
Rygglengde: 71cm (50 / L)
Fit: Athletic Fit
materialer:
Hovedmateriale: Dry´Ton Iconic Poly Cotton Terry Peach 340 (65% Pl 35% Co)
Hovedfinish: Myk børstet indre ansikt
Omsorg:
Vask: Maskinvask kjølig
Klor: Ikke klorblekemiddel
Tumble: Dry Do No Tumble Dry
Strykejern: Kaldstryking
Renseri: Ikke renseri


Akkurat nå er produktet Salewa Solid Logo Dryton på lager hos trekkinn. Finn ut hvilken andre utendørs produkter merketSalewa har i din nett utendørs butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Hettgenser modeller. På trekkinn lager vi de nyeste stiler og design av Herreklær. Bla gjennom vårt utvalg og finne utendørs artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Salewa Solid Logo Dryton

Glidelåslengde
Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (11)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Varm og utmerket kvalitet

-

Virkelig flott produkt. Utmerkede materialer varme og lette. Jeg bruker den på sykkel- og vandreturene mine. Svært passende produkt

Varm og utmerket kvalitet

-

Virkelig flott produkt. Utmerkede materialer varme og lette. Jeg bruker den på sykkel- og vandreturene mine. Svært passende produkt

Eksepsjonelt produkt

-

Utmerket kvalitet genser og pålitelig side, jeg vil definitivt kjøpe flere produkter

Salewa solid dryton-logo

-

Varm, kjølig genser. Perfekt størrelse.

Topp kvalitet

-

Salewa-kvalitet, utmerket teknisk materiale og allsidig på samme måte.

Flott genser

-

Veldig fin genser og også varm. Til tross for dette, vær forsiktig da fargen på den grønne genseren er mye lysere enn på bildet som vises her på nettstedet.

Fin genser

-

fin genser og flott passform!

Perfekt

-

Varm jakke. Perfekt dimensjonering.

Salewa

-

Ikke nøl med å kjøpe, dette er Salewa :)

Genser

-

Vakker genser, perfekt størrelse, ankom i tide, flott sted

% 100 orjinal salewa

-

Hafif yumuşak sıcacık tek kelimeyle harika bir ürün o kadar çoi memnuniyet aliş veriş oldu ki bundan sonra sürekli burada trekkinn den alışverişimi yapacağımm

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk