up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa

Salewa Stegjern Alpinist Walk

plus
  • 360Salewa Stegjern Alpinist Walk
  • Play videoSalewa Stegjern Alpinist Walk
  • Salewa Stegjern Alpinist Walk

Salewa Stegjern Alpinist Walk

Produktbeskrivelse Salewa Stegjern Alpinist Walk

Alpinist Walk.Salewa Stegjern Alpinist Walk har den offesielle garantien fra merket Salewa. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Salewa Stegjern Alpinist Walk hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 112.8 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Salewa Stegjern Alpinist Walk

Farge
Nagletype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott

-

Gode stegjern! Veldig bra grep, enkelt å endre størrelse.

Stegjern for breovergang

-

Klassiske stegjern for bretrykking, de er noe tunge sammenlignet med Petzl.

Stegjern

-

Utmerket produkt, i tråd med andre stegjern enda dyrere, praktisk og funksjonelt. Anbefaler det absolutt, også for prisen. Frakt ok

Stegjern

-

Gode stegjern.

Godt produkt

-

Etter to sesongers bruk holder varen fremdeles godt og er tegn på god kvalitet. Anbefalt

Mye for pengene

-

Jeg har en halvautomatisk grivel. Jeg lette etter noen klassiske stegjern å bruke på mykere ruter der jeg bruker en lettere støvel og det er mulighet for snøfelt. Helt tilrådelig

Utmerket valuta for pengene

-

Bra stegjern. Vekt i tråd med mye dyrere stegjern. Passer lik dyrere stegjern, samt muligheten til å ta tak i snø og is. Den eneste ulempen i den leverte pakken er at de ikke leveres med en transportpose

Veldig gode stegjern

-

Med tanke på verdien for pengene overgår disse stegjernene forventningene, de er pålitelige og trygge, jeg er fornøyd med kjøpet.

Jeg har ikke brukt dem ennå, men jeg synes de er gode i kvalitet

-

Ikke testet ennå, men de ser bra ut

Stegjern av utmerket kvalitet

-

Ypperlige kvalitet stegjern allerede testet på sommerbreen, mer enn tilfredsstillende grep. Jeg gir 4 stjerner bare fordi de ikke har stegjernepose.

Veldig bra

-

Jeg slapp dem ingenting, på slutten av innesperringen, siden det i Aragonese Pyreneene fortsatt er mye snø, jeg fortsetter å bruke dem og veldig bra, jeg bruker dem med normale, halvautomatiske støvler og med tøfler, de passer veldig bra og endrer seg ikke mens du går.

Gode stegjern

-

I mitt tilfelle bruker jeg dem til vinterruter uten for mye kommunikasjon og en løper, og de viser seg å være passende for bruken jeg gir dem. Mye for pengene

Ekte krav

-

Som jeg har noen klatresko, kjøpte jeg dette produktet til generell bruk. Jeg brukte den i de snødekte fjellene i de nordlige alpene i Japan, hvor det var mye nød, men det var nok. Jeg var i stand til å stole på. Dette produktet er ekvivalent med den dyre.

Godt produkt!

-

Jeg kunne klatre jevnt uten å glide selv i snø sesongen! Jeg gjorde en god shopping!

Godt kjøp

-

Kramperne er komfortable, enkle å sette på og med godt grep. Det eneste problemet de har er at de oksiderer lett.

Veldig bra

-

Jeg likte å gjøre dette kjøpet, selv om det tok noen dager mer enn det som ble avtalt for levering, men likevel var det ikke lenge, og de kom i perfekt stand og meget god kvalitet. alt veldig bra. Hilsener.

Gode stegjern

-

utmerket i lyse snø, har veldig godt grep selv å være løs snø, nebbet er litt dypere enn gjennomsnittet av stegjern og som favoriserer en meget godt grep, bruk i blandet terreng klatring noen steiner og led stor skader selv vurderer at deres tips er noe skarpt. svært gode stegjern.

God katt

-

Utmerket katter. Sterk, velholdt i bagasjerommet, skarpe tenner. Hvis tiden ikke tørke rust

God jern

-

Bra jern, tjente sin hensikt. Passer perfekt på min fjellsko, stabilt, sklisikkert. Sterkt anbefalt for prisen definitivt **

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up