`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Ultra Train 14L

Salewa Ultra Train 14L

  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L

Salewa Ultra Train 14L

Produktbeskrivelse Salewa Ultra Train 14L

Et viktig sportsutstyr for alle ryggsekkinteresserte, Salewa Ultra Train 14L er en ideell, elegant, lett ryggsekk designet for høye intensitetsturer eller fjellturer. Det kan godt tilpasse seg fra langrenn til bybruk, siden den har 14 L kapasitet og er kompatibel med hydratiseringsutgang.

Takket være Twin Compression System og Eva-puder med 3D-luftkanaler som gir høyere svette og reduserer kroppstemperaturer som holder ryggen tørr hele tiden. Twin Compression System (TCS) gir maksimal stabilitet og kontroll når du går gjennom de vanskeligste terrengene.

De delte skulderstroppene gir også maksimal frihet for kroppsbevegelser. De reflekterende trykkene øker synligheten på steder med lite sikt, og sidelommer med lett tilgang til stolper har god lagringskapasitet for dine daglige viktige ting.

Det være seg daglig pendling eller vandring med mye plass og lommer, Salewa Ultra Train 14L er en meget høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. ¡Så velg klokt!

En lett, minimalistisk pakke designet for hurtigvandring og beveger deg raskt i fjellet. Denne kompakte 14 liters versjonen av vår Ultra Train-pakke er designet for hurtigvandring og rask trening i fjellet. Twin Compression System sikrer en tett bæring og stabiliserer belastningen, mens de to i den ene nedre kompresjonsstroppen lar deg krympe pakken mens du er på farten. De delte skulderstroppene gir stor bevegelsesfrihet, mens Dry Back-systemet med EVA-bakpanel med 3D-kanalventilasjon fremmer god luftstrøm og pusteevne for å senke temperaturen bak og redusere svette. Med en sikker glidelås-lomme for verdisakene dine, hurtiglommer på siden, en lomme for trekkstolpene og det reflekterende sublimeringstrykket gir økt synlighet ved tidlig start og sen finish. Denne pakken er klargjort for et hydratiseringssystem og er Salewa-kolbeholder kompatibel. Vår minste, lette hastighetsvandringspakke.
Funksjoner:
Hydration System Exit
Sidelommer
Refleks sublimasjonstrykk
Twin Compression System (TCS)
EVA-puter med 3D-kanals ventilasjon
Splitt skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Polene sidelomme
Fordeler:
Lett
Varig
Ventilasjon
allsidighet
spesifikasjoner:
Materiale: Nylon 70d Ripstop
Størrelse: 47 X 26 X 15 cm
Vekt: 328g
Volum: 14l
Teknologi:
Nedre brystbenstropp: I forbindelse med lastkontrollstroppen trekker den nedre brystbensstroppen skulderstroppene nærmere midten av kroppen, for større bevegelsesfrihet og lastkontroll.
Under lommene: skrå sidelommer på nettet for rask og enkel tilgang til viktige ting uten å måtte fjerne pakken


Oppdag det store utvalget av utendørs produkter fra Salewa som vi har på lager til de beste prisene. Hos trekkinn, din nett utendørs butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Salewa Ultra Train 14L fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Salewa Ultra Train 14L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

flott ryggsekk, med salewa-merket har jeg bare utmerket erfaring. funksjonalitet, teknisk finesse, bearbeiding, utseende, bare tilfredshet.

Perfekt

-

perfekt ryggsekk for fjell og by, lett og praktisk

Gjennomtenkt og superlett

-

En ryggsekk som imponerer med sin ekstremt lave vekt, utformingen er gjennomtenkt, låsemekanismen er behagelig enkel å bruke, bare en horisontal stroppjustering mangler, da ville den være perfekt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk