up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salewa
360

Salewa Ultra Train 22L Backpack

Salewa Ultra Train 22L Backpack

plus
  • 360Salewa Ultra Train 22L Backpack
  • Play videoSalewa Ultra Train 22L Backpack
  • Salewa Ultra Train 22L Backpack
  • Salewa Ultra Train 22L Backpack

Salewa Ultra Train 22L Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Ultra Train 22L Backpack

Salewa Ultra Train 22L er et essensielt sportsutstyr for alle ryggsekkentusiaster, og er en ideell, elegant, lett ryggsekk designet for høye intensitetsturer eller fjellturer. Det kan godt tilpasse seg fra langrenn til bybruk, siden den har 22 L kapasitet og er kompatibel med hydratiseringsutgang.

Takket være Twin Compression System og Eva-puder med 3D-luftkanaler som gir høyere svette og reduserer kroppstemperaturer som holder ryggen tørr hele tiden. Twin Compression System (TCS) gir maksimal stabilitet og kontroll når du går gjennom de vanskeligste terrengene.

De delte skulderstroppene gir også maksimal frihet for kroppsbevegelser. De reflekterende trykkene øker synligheten på steder med lite sikt, og sidelommer med lett tilgang til stolper har god lagringskapasitet for dine daglige viktige ting.

Det være seg daglig pendling eller fotturer med mye plass og lommer, Salewa Ultra Train 22L er en meget høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. ¡Så velg klokt! En lett, innovativ pakke designet for fjell- og hurtigvandring. Denne større 22 liters versjonen av Ultra Train kombinerer nyskapende materialer med vår komfortable Dry Back-pakkedesign for fjellvandring, hurtigvandring og hurtigbevegelse i fjelltrening. Twin Compression System sikrer en tett bæring og stabiliserer belastningen, mens de to i den ene nedre kompresjonsstroppen lar deg krympe pakken mens du er på farten. De delte skulderstroppene gir stor bevegelsesfrihet, mens Dry Back-systemet med EVA-bakpanel med 3D-kanalventilasjon fremmer god luftstrøm og pusteevne for å senke temperaturen bak og redusere svette. Det er direkte sidetilgang og tilgang foran til utstyret ditt, mens den øvre lukkingen i coulisse-stil har en magnetisk spenne som kan åpnes og lukkes med bare en hånd. Med en sikker zip-lomme for verdisakene dine, hurtiglommer til sidene som du kan nå uten å måtte flytte pakken din, en dedikert lomme for trekkingstolpene og et reflekterende sublimasjonstrykk for økt synlighet ved tidlig start og sen finish. Denne pakken er også kompatibel med Salewa-kolbeholderen og har en hydratiseringsutgang. Den største versjonen av vår lette fjell- og hurtigvandringspakke.
Funksjoner:
Hydration System Exit
Indre lomme for verdier
Direkte tilgang fra siden
Sidelommer
Enkel tilgang til frontrommet
Rom for å oppbevare sele
Refleks sublimasjonstrykk
Twin Compression System (TCS)
Nedre brystbenrem
På farten lommer
EVA-puter med 3D-kanals ventilasjon
Splitt skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Øvre lukking med coulisse og magnetisk spenne
Polene sidelomme
Fordeler:
Lett
Varig
Ventilasjon
allsidighet
spesifikasjoner:
Materiale: Nylon 70d Ripstop
Vekt: 430g
Volum: 22l


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med trekkinn, nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Ryggsekker produkter av Salewa. Forespørr utendørs produktene som er oppført som Salewa Ultra Train 22L Backpack designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Salewa Ultra Train 22L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

送貨 迅速 背包 實用

-

店家 寄件 迅速 , 背包 好看 輕巧 實用 , 的 的 設計 創意 感受!

Trek

-

Veldig lette, nyttige lommer, topplukking med magnet veldig praktisk !!

Flott

-

Flott produkt

Nydelig ryggsekk!

-

Lett, perfekt for dagsturer, Salewa en garanti!

Anmeldelse

-

veldig lett, passer perfekt på baksiden, for en dags bruk er veldig bra

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up