`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Winter Train 26L

  • Salewa Winter Train 26L
  • Salewa Winter Train 26L
  • Salewa Winter Train 26L

Salewa Winter Train 26L

Produktbeskrivelse Salewa Winter Train 26L

Salewa Winter Train 26L er et essensielt sportsutstyr for alle ryggsekkinteresserte, og er en ideell, elegant, lett ryggsekk designet for høye intensitetsturer eller fjellturer. Det kan godt tilpasses fra langrenn til bybruk, siden den har 26L kapasitet og er kompatibel med hydratiseringssystem.

Laget med slitesterk, slitesterk og rivefast Robic, slik at du kan bære den til de vanskeligste fjellterrengene. Takket være, bæresystem med kontaktflow Fit og 3D-luftkanaler som gir høyere svette og reduserer kroppstemperaturer som holder ryggen tørr hele tiden. Twin Compression System (TCS) gir maksimal stabilitet og kontroll når du går gjennom de vanskeligste terrengene. De delte skulderstroppene gir også maksimal frihet for kroppsbevegelser. Roll top design med spenne lukking og sidetilgang lar deg få utstyret ditt enkelt og raskt.

Det være seg daglig pendling eller vandring med mye plass og lommer, Salewa Winter Train 26L er en meget høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. Så vel med omhu!

WINTER TRAIN 26 er en robust 26 liters pakke for fjellklatring, hurtigvandring og fjellsport. Laget av robuste ROBIC®, en spesiell nylon med høy fasthet som er 60% mer rivebestandig enn konvensjonelle nylonpakkestoffer. Den viktigste fordelen er vårt patentsøkte, ergonomiske Contact Flow Fit bæresystem som tilbyr forbedret ventilasjon via sine åpne strukturer, innfelt bakpanel og luftkanaler. Den kombinerer dette med optimal lastkontroll gjennom nærkontakt med kroppen. Som et resultat muliggjør den en behagelig bæring og holder ryggen tørr, selv under raske, svetteinduserende oppstigninger. SALEWA® Twin Compression System lar deg stikke inn volumet enkelt og forsvarlig feste hjelmen, mens de slanke, delte skulderstroppene gir god fleksibilitet, spesielt under raske aktiviteter eller dynamiske bevegelser. Og det er rask og enkel tilgang til hovedrommet via treveis glidelåsen.Ytterligere funksjoner inkluderer diagonalt skifeste, med magnetiske spenner for å sikre rask og enkel håndtering - inkludert når du hanskes opp - med doble festeralternativer (på fiksering via frontspennen eller bakre feste), et separat glidelås og forsterket sokkel for skinn, stegjern eller våte klær, isøkser og polfiksering, pluss en dedikert innerlomme for sikkerhetssett for spade og sonde.
Funksjoner:
ISB-styret
Hydration System Exit
Rom for spade og sonde
Isøkshylster
Direkte tilgang fra siden
Oppbevaringsplass for stropper og bånd
Refleks sublimasjonstrykk
Twin Compression System (TCS)
Stangfeste
EVA-puter med 3D-kanals ventilasjon
Splitt hoftebelt
Splitt skulderrem
Dobbelt skifiksering med magnetisk spenne
Hjelmholder
Rask Crampons-lomme
spesifikasjoner:
Vekt: 840 g
Størrelse_Ryggsekk: 53x30x24 cm
Bæresystem: Kontakt Fit Flow
Volum: 26 l
Materiale: 100Dx100D Nylon / Robic 210D Ripstop


Kjøp nå din Salewa Winter Train 26L for bare 109.99 $. Laget av Salewa Winter Train 26L er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos trekkinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt utendørs produkter. Se hele vårt utvalg av Ryggsekker i vår Sekker og kofferter avdeling.

Spesifikasjoner Salewa Winter Train 26L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk