up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon
360

Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

plus
  • 360Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest
  • Play videoSalomon Active Skin 8 Set Hydration Vest
  • Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest
  • Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest
  • Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

Produktbeskrivelse Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

Salomon Active Skin 8 Set-vest gir alle elementer, mellomrom og kompletter som er nødvendige for å bære kravene til utflukten din på fjellet i en dag.

På fronten inkluderer denne fuktighetsvesten to myke trommer som er plassert under brystet når det gjelder kvinnene for å unngå press. Disse trommene på 500 ml er inkludert og gir halm for å gjøre det mer behagelig å drikke vann.

Motion Fit-mønsteret gir enkel bevegelse takket være elastisiteten, og Sensifit-systemet letter den tilpassede passformen, og forhindrer tilbakeslag og bevegelse under turen. Denne trekkingryggsekken er designet med Quick Link-strukturen , hvis bryststropp justeres selv underveis.

Den har et termisk deksel , er kompatibelt med fuktighetsposer og har flere lommer og rom som er lett tilgjengelige, slik at du kan ta med gjenstandene dine uten å stoppe turen. Dessuten har den forskjellige metoder for å bære pinner og annet fjellklatringstilbehør . Inspirert av profesjonelle idrettsutøvere, ACTIVE SKIN 8 SET gir enkel fuktighet og mer bevegelsesfrihet med myke stoffer, et enkelt lukkesystem og tilgjengelig lagring.


Egenskaper:

Komfort og stabilitet: Vesten er designet med myke stoffer og et enkelt elastisk lukkesystem for ekstra komfort, uansett hvor intenst du trener eller løper.
Rask tilgang til fuktighet: Med to 500 ml myke kolber som er enkle å gripe, kan du enkelt drikke ved det første tegn på tørst. Den store lommen gir deg rask tilgang til energigelene dine.
Enkelhet: Denne vesten vil fokusere på det vesentlige (hydrering og lagring), og vil bidra til å forenkle løpeturen, slik at du kan konsentrere deg om løypa fremover.


spesifikasjoner:

Sammensetning: Fôr: 100% polyamid; Kroppsinnsats: 88% polyamid, 12% elastan; Kropp: 100% polyamid; Bakdel: 100% polyester; Baksideinnsats: 89% polyamid, 11% elastan
Vekt: 8,0 gr


Teknologi:

Sensifit:
´´Stabilitet / bevegelsesfrihet Konstruksjonen bruker stretch, pustende tekstiler som passer til kroppen, og lette justeringer for passform og stabilitet. Pakken spretter ikke, men tillater behagelig pust. ''

Rask link:
Denne innovative bryststroppkonstruksjonen lar deg justere og koble pakken raskt, selv når du er på farten. Den elastiske stroppen gjør det også enkelt å puste under intens aktivitet.

Myke kolber inkludert * 2 (500 ml / 17 oz):
Ny hydratiseringsløsning med tilgang foran.


Omsorg:

Ikke blekemiddel
Ikke renseri
Ikke stryk
Ikke tørk i tørketrommel
Håndvask kald (30 ° C)
Akkurat nå er produktet Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest på lager hos trekkinn. Finn ut hvilken andre utendørs produkter merketSalomon har i din nett utendørs butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Hydreringsvester modeller. På trekkinn lager vi de nyeste stiler og design av Hydrering. Bla gjennom vårt utvalg og finne utendørs artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Salomon Active Skin 8 Set Hydration Vest

Farge
Kapasitet
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (14)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

En suksess

-

Etter å ha brukt den i to uker på fjellturer med ulik varighet og lengde, kan jeg si at den er en veldig behagelig ryggsekk, både full og bare med vannflasker, praktisk og allsidig. 100% anbefalt.

Raskt og flott produkt

-

Ypperlige leveringstider, enda tidligere enn forventet. Bra produkt, prisen er under online gjennomsnittet. God passform, stroppene på flaskene er litt ubehagelige, men generelt et utmerket pris / kvalitet-kompromiss.

Kvalitet

-

god kvalitet! leveringshastighet.

God løypevest

-

God vest for å starte løypekjøring. Veldig rask levering. Alt perfekt.

God service

-

Bestillingen nådde litt sent, men den var i utmerket stand, og RunnerInn-teamet var veldig lydhør overfor spørsmålene mine.

Flott vest

-

kvaliteten er veldig god som alle salomon-produkter. Sekken mer enn oppfyller dine forventninger,

Fantastisk produkt

-

Bra produkt til billigere pris enn butikk. Levering fortsette er flott til og med å levere til den lille byen i mitt land. Dette er mitt andre gang kjøp fra dette nettstedet, og jeg vil fortsette å støtte. Jubel... :-)

Kom som annonsert

-

Produktet ser fantastisk ut. Kom som annonsert.

Veldig bra produkt

-

kvaliteten er veldig god som alle salomon-produkter. Sekken mer enn tilfredsstiller dine forventninger, veldig behagelig.

Rått

-

Som en hanske, av alle ryggsekkene har jeg uten tvil hatt det beste.

Salomon aktiv hud 8 sett

-

Jeg elsker sekken. Veldig funksjonell, den tar godt på baksiden, med to flasker hydrering. Det tok to uker, men veldig fornøyd med Salomon som aldri skuffer med produktene sine

Kjempeflott

-

Rask frakt og flott produkt. I den delen som er dedikert til kamelbakken, er det også en 2,5 liter. Du kan ikke føle det.

Molt bon producte

-

Molt bon producte, fixeu-vos bé amb la size, però excel·lent qualitat. Frakten vil ta to måneder fra previst. Però tot perfecte

Veldig rask frakt og veldig bra produkt

-

Veldig rask frakt og veldig bra produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up