up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon
360

Salomon Bukser Wayfarer

Salomon Bukser Wayfarer

Salomon Bukser Wayfarer

plus
  • 360Salomon Bukser Wayfarer
  • Play videoSalomon Bukser Wayfarer
  • Salomon Bukser Wayfarer
  • Salomon Bukser Wayfarer
  • Salomon Bukser Wayfarer

Salomon Bukser Wayfarer

Produktbeskrivelse Salomon Bukser Wayfarer

Liker du de rette buksene til fjellet ? Salomon har designet Wayfarer Pants Long med et nytt snitt nærmere benet, men uten å bli justert, noe som gir beskyttelse mot vann eller snø, slik at du kan nyte de forskjellige sportsaktivitetene som fjellet tilbyr.

Disse vanntette buksene er laget med et elastisk stoff i 4 retninger som lar deg bevege deg fritt, med stor letthet og fleksibilitet . Det er et godt alternativ å løpe på fjellet, foruten å være slitesterk, er det ekstremt lett, perfekt for løypekjøring .

Advanced Skin Shield-teknologien gir god pusteevne og rask tørking, og stoffene har UPF 50-beskyttelse slik at du kan gå beskyttet mot solen midt på fjellet med disse sportsbuksene .

Fottur nesten hvor som helst for tre sesonger i Wayfarer bukse. Strekk vevd stoff puster, beveger seg med deg, og fortsatt er holdbar mil etter mil. En bestselger.Spesifikasjoner:


- Vekt 250 (40 / r)


- Inseam 81cm/32inch


- Komposisjon bunn: pa 86%, el 14%Teknologi:


ClimaWIND


ClimaWIND stoff tilbyr en balanse mellom vindbeskyttelse og høy ventilasjon med en beskyttelsesgrad mellom 0 og 204 mm / sek. eller 0 til 40 cfm (kubikkfot / minutt). De er ideelle for svært aerobic og aktiv idrett.


ClimaUV 50 +:


gir beskyttelse mot UVA og UVB for å beskytte huden mot de sun.The tiltak følg AS / NZS 4399 normen (den mest streng internasjonal norm).


Er du interessert i Salomon Bukser Wayfarer? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos trekkinn. Her kan du finne all informasjon om Salomon Bukser Wayfarer. er en av de beste utendørs merkene som designer eksklusive Dameklær artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Salomon Bukser Wayfarer

Bærekraft Salomon Bukser Wayfarer

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra

-

Komfortabel, hyggelig, godt kuttet. Edru

Perfekt

-

Måleindikasjonene er veldig gode og lar deg være riktig når du velger størrelse. Buksen er fantastisk, utmerket kvalitet i alle aspekter.

Komfortable bukser

-

Komfortable bukser perfekt for lettere fotturer så vel som i hverdagen.

Flotte lette bukser

-

Veldig behagelige bukser. Perfekt for reiser og fjellturer. Lett og raskt å tørke.

Størrelsesfeil

-

sendt tysk størrelse !!!! for stor for meg

Perfekt tur- og bybukser

-

Kvalitet og eleganse på buksene som tillot fjellturer, is og byvandringer. Veldig fornøyd med dette produktet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up