`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon Explore WP

Salomon Explore WP

Salomon Explore WP

  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP
  • Salomon Explore WP

Salomon Explore WP

Produktbeskrivelse Salomon Explore WP

Salomon Explore WP-jakken er laget av vanntette, termiske og pustende materialer, slik at du kan føle deg trygg og beskyttet mens du vandrer, vandrer, fjellklatrer eller går en tur i byen.

Advanced Skin Dry-teknologien er motstandsdyktig mot vann, favoriserer fuktutstrømningen og holder temperaturen i kroppen. Alle sømmer er forseglet for å unngå at vind eller snø kommer inn i et hull. Denne vanntette jakken kommer med et snor i midjen som gir en mer komfortabel og tilpasset passform.

Refleksdetaljer gjør deg synlig under natteturene. Denne softshell-jakken er designet med polyester som også er pustende og er fleksibel slik at du kan bevege deg lett.

Enten du elsker å sykle, gå eller sykle, vil denne vanntette jakken følge alle bevegelsene dine for å holde deg komfortabel og tørr. EXPLORE WP JKT M er en ideell følgesvenn i fjellet og byen, og gir deg pustende AdvancedSkin Dry-stoff, en snor i livet og reflekterende trim.


Egenskaper:

Værbeskyttelse: Det pustende vanntette AdvancedSkin Dry-stoffet beveger seg med deg fra fjelltoppen til sentrum og er fullstendig sømforseglet for å holde deg lun og tørr.
Tilpasset komfort: Bruk midjesnor for å tilpasse passformen for større komfort og beskyttelse, uansett hvor raskt eller langt du går.
Forbedret sikt: Den reflekterende detaljering hjelper deg med å holde deg på radaren i lite lys, slik at du føler deg mer komfortabel når du løper eller rir om natten.


spesifikasjoner:

Fôrinnsats: 100% polyester; Kropp: 100% polyester; Fôr: 100% polyamid
Vekt: 425,0 gr


Teknologi:

Fullt søm forseglet:
Hver søm på plagget forsegles fra elementene.

Refleksdetaljer:
Innlegg med reflekterende egenskaper for synlighet om natten.

AdvancedSkin Dry:
AdvancedSkin Dry Technology beskytter deg mot regn, snø og vind utenfra, samtidig som den gir pusteevne gjennom membranen, slik at fuktdamp kan slippe ut og holde deg komfortabel.


Omsorg:

Kaldt jern
Ikke blekemiddel
Ikke renseri
Ikke bruk pulvervaskemiddel eller tøymykner
Maskinvask kald (30 ° C)
Tørketrommel Lav
Ønsker du og vite hvilken andre relaterte utendørs produkter Salomon har? Hos trekkinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Jakker artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Salomon Explore WP er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Salomon Explore WP

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jakke

-

Som beskrevet. Salomon-produkt. utmerket

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk