`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salomon

Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket

Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket

  • Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket
  • Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket
  • Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket
  • Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket

Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket

Produktbeskrivelse Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket

La Cote Stretch 2.5L utendørsjakke av Salomon kan brukes til alle typer anledninger, sportsaktiviteter og værforhold der du kan gå rolig og trygt.

Det elastiske stoffet på 2,5 lag gir fleksibilitet for deg å bevege deg med lett; i bryst- og skulderområdet fungerer taket som vindtett og med Advanced Skin Dry-teknologien har du ugjennomtrengelighet og optimal pusteevne , takket være sideluftene som fordeler luft og fuktighet.

Denne fotturjakken med hette har Motion Fit-teknologi som lar deg bevege armene dine, hoppe, klatre og fremgang i fjellet, og følelsen av at plagget beveger seg i ditt eget tempo.

Strekk dine eventyr i fjellene med værbeskyttelse og stretch mobilitet av LA COTE Stretch 2,5 lags jakke. Den lette nok til å passe inn i en liten plass, beskyttende nok for all slags vær, og gjør det mulig strekning mobilitet som du vil om du er på tur i foten eller scrambling opp en ur-feltet. LA Côtes sidekanter pakke for maksimal lufting på fly.

Egenskaper:

Bevegelsesfrihet: Jo enklere det er å bevege seg, jo bedre dine eventyr vil bli. La Cote Stretch kombinerer strekkbart tøy og MotionFit mønster for å bevege seg sammen med legemet i løpet av en hvilken som helst aktivitet.

Pusteevne: Mens de fleste værfast jakker bli veldig varmt veldig fort, har LA COTE strekningen store luftventiler på siden for å gi deg umiddelbar kjøling.

værbeskyttelse: bekjempe regn, vind og snø med en unik vanntett og pustende stoff, med en intern print som hjelper fuktigheten tørker raskt.

spesifikasjoner:

Vekt: 340 g

Sammensetning: Body: PES 100%

Teknologi:

Active fit

2 lommer med glidelås

justerbar Hood

Air vent system

cuff Justering

Full zip

hem justering

Lett vannavvisende glidelås

MotionFit

AdvancedSkin Kles

2.5L Stretch med Charcoal Skriv ut


Oppdag Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket på lager og til best pris. Besøk trekkinn, din nettbutikk med utendørs utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Salomon La Cote Stretch 2.5L Jacket

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Saloman jakke

-

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet per nå, jeg har ikke hatt en sjanse til å bruke det i det våte, men det er veldig behagelig passform og størrelse. Materialer og utførelse er veldig bra. Leveringen var ganske rask og enkel.

Salomon la cote strekning 2.5l jakke

-

En fottur flaggskip jakke for sesongen. Kan stå opp til tonnevis av regn, er vindtett nok, perfekt designet hette stay-in-place og riktig størrelse for fotturer aktiviteter (ingen hjelm). Premium tekstiler og riktig størrelse for en mellomplagg bæres under på en kaldere dag. Partiet stykke, lufteside glidelåser. Helt åpen, kan du bruke den selv på de varmeste dagene. Luftsirkulasjonen er eksemplarisk. Salomon designere, tommelen opp. Fantastisk fargekombinasjon på denne også. Elsker det.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk