up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon
360

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

plus
  • 360Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Play videoSalomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Produktbeskrivelse Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20 + 4 er en vandring og trekking ryggsekk som du kan bære for en dagstur på fjellet . I sin 20 liter kapasitet pluss 4 ekstra passer den til alle gjenstandene du trenger, og har også et dobbelt hydreringssystem : en front elastisk lomme for en tromme og innvendig kappe for en hydratiseringspose.

Rygg, skulderputer og beltet er laget med Motion Fit-systemet , bestående av ventilert EVA-skum som garanterer åndbarhet, friskhet og komfort under hele turen.

Salomon Out Day 20 + 4 trekking ryggsekk inkluderer en lyspinne holder og en piolets holder hvis du også bestemmer deg for å klatre i fjelleventyret. I tillegg inneholder den hovedrommet som du får tilgang til fra oven og fra sidene, to lommer med glidelås på beltet og to elastiske sidelommer, slik at du kan ta deg der du trenger på veien.

Definitivt er det en ryggsekk for fjellet med kapasitet til 24 liter, veldig behagelig og som passer på ryggen din på en stram og stabil måte. En lett pakke for fartsfylt, en dags utendørsaktiviteter.

OUT DAY 20 + 4 er utviklet for komfort mens du er på farten, og er klar for enhver fartsfylt utendørsport.

Det rene, moderne utseendet komplimenteres av et sele-system som lar pakken bevege seg med deg, og girutstyr som gjør at stolpene, iceaxene eller tilbehøret er innen rekkevidde.

Fordel: Hydrering: Denne pakken gjør det enkelt å holde seg hydrert, med myk kolbe og blærekompatibilitet, slik at du kan velge ditt foretrukne hydratiseringssystem.

Bevegelsesfrihet: En pakke så behagelig at du glemmer at du har på deg den.

MotionFit-selesystemet tilbyr en lun, stabil passform som beveger seg med deg og lufter.

multifunksjon: En pakke for alle de aktive idrettene du driver med? Med et utvidbart hovedrom, flere stash-punkter, et svelte ´Speed Shape´ og en stolpe / iceaxe-holder, er svaret ja.

Trekk:

Motion Fit ™.

Flex sensifit, utviklet fra løypekjøringspakker, strekker seg rundt kroppen din, holder lasten stabilt mens du lar deg bevege deg.

Stroppene og ryggputen er termostøpt og formet for å passe til ryggraden og skuldrene, noe som sikrer komfort og støtte hele dagen på løypa.

Kompatibel med myke kolber 500 ml.

1 utvidbar stash-lomme foran med ekstern glidelås-tilgang.

Denne brede, utvidbare frontlommen gir enkel tilgang til lagringsplass mens du er på farten.

KONSEPT & TEKNOLOGI: Motion Fit ™.

TILBAKE SYSTEMER: Bevegelsesryggsystem ventilert EVA skum.

LASTEHÅNDTERING: Last løftestropper, Smart brystbenrem.

SKULDSTRAPER: Bevegelsessele med ventilert EVA-skum og tvillingstabilisator.

BELT: Bevegelsesbelte med ventilert EVA-skum og reversert justering.

HYDRATION: Kompatibel med myke kolber 500 ml, blærekompatibel.

LOMMER & LAGER: 2 lommer med glidelås, 1 hovedrom med en håndsteng og topp glidelås, 1 utvidbar staselomme med utvendig glidelås, 1 innvendig blærehylse med hengeløkke, 2 sidelommer, 1 strekkflaske foran lomme, 1 lomme foran med glidelås, hurtig toppdeksel med innvendig glidelås.

ÅPNING OG STENGNING: YKK-glidelås.

BÆRESYSTEM: Ekstra løkker, lett justerbar stolpeholder, Stuvbar isøksholder.

SIKKERHET: Ekstra reflekterende løkke for lampe.

Volum skala: 21L> 30L.

Volum (liter): 24,0.

Vekt (gram): 671,0.

Rygglengde (cm): 43,0.

Mål (L x B x D i cm): 52 x 25 x 22.

Stell: Ikke vask.

Sammensetning: kropp: 100% Polyamidelining: 100% Polyesterback kropp: 100% Polyester kroppsfôr: 100% Polyamidlommer: 86% Polyamid, 14% Elastan-legemsinnsats: 89% Polyamid, 11% Elastanback-innsats: 100% Polyetylen-skum: 100% etylenvinylacetat.

Primær bruk: Vandring.

Sekundær bruk: Generelt utendørsbruk, fotturer og ryggsekk, livsstil.

Salomon Out Day 20+4L Backpack er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett utendørs butikken kan du finne Salomon Out Day 20+4L Backpack relaterte produkter. Vårt utvalg av Ryggsekker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Salomon Out Day 20+4L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lett og godt designet

-

Perfekt for dagsturer. Veldig lett og godt designet. Veldig fornøyd.

Komfortabel

-

Jeg liker en veldig praktisk veske

Lett, behagelig

-

Veldig lett og behagelig. Tilpasses til forskjellige liter.

Beleilig!

-

Det er utmattet. Forhåpentligvis vil det være en problemfri å ta på og ta av brystbeltet, og midjebelte-lommen ville være litt større. Jeg liker også gråfargen.

Superb

-

Nok et fantastisk produkt fra Salomon. Nøyaktig, effektiv, godt designet og produsert.

Hvis du skal på en dagstur, er dette nok funksjon

-

Lett og lett å bruke. Dette er en tilstrekkelig funksjon for fjellklatring på dagstur. Den skal være tilgjengelig direkte fra siden.

Utvidbart!

-

Hjemme pakker du superriktig og er på vei gewurschtelt. I hvert fall med meg, så det er alltid godt å ha mer lagringsplass for veien tilbake, med +4 l vil denne ryggsekken gjøre den perfekte jobben! Mobiltelefon, solbriller, vesken og andre små deler finner du i de lette og noen ganger tilgjengelige fra frontlommene, i hovedrommet har jeg alt fra hundemat og snacks til mini-overnatting utstyr og skifte skjorte og fortsatt luft .. flott ryggsekk i 1+ dager :)

Veldig bra valg

-

Veldig fornøyd med denne ryggsekken. Perfekt sted for dagsturer, med forskjellige lommer og områder å bære alt du trenger (vann, mat, varme klær, osv.). Veldig praktisk midjelomme for å ha telefonen eller ting med rask tilgang der.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up