up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Salomon
360

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

plus
  • 360Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Play videoSalomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Produktbeskrivelse Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20 + 4 er en vandring og trekking ryggsekk som du kan bære for en dagstur på fjellet . I sin 20 liter kapasitet pluss 4 ekstra passer den til alle gjenstandene du trenger, og har også et dobbelt hydreringssystem : en front elastisk lomme for en tromme og innvendig kappe for en hydratiseringspose.

Rygg, skulderputer og beltet er laget med Motion Fit-systemet , bestående av ventilert EVA-skum som garanterer åndbarhet, friskhet og komfort under hele turen.

Salomon Out Day 20 + 4 trekking ryggsekk inkluderer en lyspinne holder og en piolets holder hvis du også bestemmer deg for å klatre i fjelleventyret. I tillegg inneholder den hovedrommet som du får tilgang til fra oven og fra sidene, to lommer med glidelås på beltet og to elastiske sidelommer, slik at du kan ta deg der du trenger på veien.

Definitivt er det en ryggsekk for fjellet med kapasitet til 24 liter, veldig behagelig og som passer på ryggen din på en stram og stabil måte. En lett pakke for fartsfylt, en dags utendørsaktiviteter.

OUT DAY 20 + 4 er utviklet for komfort mens du er på farten, og er klar for enhver fartsfylt utendørsport.

Det rene, moderne utseendet komplimenteres av et sele-system som lar pakken bevege seg med deg, og girutstyr som gjør at stolpene, iceaxene eller tilbehøret er innen rekkevidde.

Fordel: Hydrering: Denne pakken gjør det enkelt å holde seg hydrert, med myk kolbe og blærekompatibilitet, slik at du kan velge ditt foretrukne hydratiseringssystem.

Bevegelsesfrihet: En pakke så behagelig at du glemmer at du har på deg den.

MotionFit-selesystemet tilbyr en lun, stabil passform som beveger seg med deg og lufter.

multifunksjon: En pakke for alle de aktive idrettene du driver med? Med et utvidbart hovedrom, flere stash-punkter, et svelte ´Speed Shape´ og en stolpe / iceaxe-holder, er svaret ja.

Trekk:

Motion Fit ™.

Flex sensifit, utviklet fra løypekjøringspakker, strekker seg rundt kroppen din, holder lasten stabilt mens du lar deg bevege deg.

Stroppene og ryggputen er termostøpt og formet for å passe til ryggraden og skuldrene, noe som sikrer komfort og støtte hele dagen på løypa.

Kompatibel med myke kolber 500 ml.

1 utvidbar stash-lomme foran med ekstern glidelås-tilgang.

Denne brede, utvidbare frontlommen gir enkel tilgang til lagringsplass mens du er på farten.

KONSEPT & TEKNOLOGI: Motion Fit ™.

TILBAKE SYSTEMER: Bevegelsesryggsystem ventilert EVA skum.

LASTEHÅNDTERING: Last løftestropper, Smart brystbenrem.

SKULDSTRAPER: Bevegelsessele med ventilert EVA-skum og tvillingstabilisator.

BELT: Bevegelsesbelte med ventilert EVA-skum og reversert justering.

HYDRATION: Kompatibel med myke kolber 500 ml, blærekompatibel.

LOMMER & LAGER: 2 lommer med glidelås, 1 hovedrom med en håndsteng og topp glidelås, 1 utvidbar staselomme med utvendig glidelås, 1 innvendig blærehylse med hengeløkke, 2 sidelommer, 1 strekkflaske foran lomme, 1 lomme foran med glidelås, hurtig toppdeksel med innvendig glidelås.

ÅPNING OG STENGNING: YKK-glidelås.

BÆRESYSTEM: Ekstra løkker, lett justerbar stolpeholder, Stuvbar isøksholder.

SIKKERHET: Ekstra reflekterende løkke for lampe.

Volum skala: 21L> 30L.

Volum (liter): 24,0.

Vekt (gram): 671,0.

Rygglengde (cm): 43,0.

Mål (L x B x D i cm): 52 x 25 x 22.

Stell: Ikke vask.

Sammensetning: kropp: 100% Polyamidelining: 100% Polyesterback kropp: 100% Polyester kroppsfôr: 100% Polyamidlommer: 86% Polyamid, 14% Elastan-legemsinnsats: 89% Polyamid, 11% Elastanback-innsats: 100% Polyetylen-skum: 100% etylenvinylacetat.

Primær bruk: Vandring.

Sekundær bruk: Generelt utendørsbruk, fotturer og ryggsekk, livsstil.

Akkurat nå, Salomon Out Day 20+4L Backpack er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos trekkinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Sekker og kofferter katalog og særlig i vår Ryggsekker kategori. Vi har en rekke Ryggsekker som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Salomon Out Day 20+4L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God ryggsekk

-

Vi har hatt sekken i flere dager, så den har ennå ikke blitt testet under turen, men det kan allerede sees at den er solid og smart laget. Den har mange fine designløsninger som sikkert vil gi deg komfort under bruk

Mnenje

-

Funkcionalen nahrbtnik, z veliko stranskimi uporabnimi žepki, lahek, lepo se prilagaja hrbtišču.

Bag

-

Veldig bra !!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up