up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salomon
360

Salomon XT 15 Backpack

Salomon XT 15 Backpack

Salomon XT 15 Backpack

Salomon XT 15 Backpack

Salomon XT 15 Backpack

plus
  • 360Salomon XT 15 Backpack
  • Play videoSalomon XT 15 Backpack
  • Salomon XT 15 Backpack
  • Salomon XT 15 Backpack
  • Salomon XT 15 Backpack
  • Salomon XT 15 Backpack
  • Salomon XT 15 Backpack

Salomon XT 15 Backpack

Produktbeskrivelse Salomon XT 15 Backpack

Salomon XT 15-ryggsekken gir all stabilitet, pusteevne, god passform og oppbevaring, slik at du kan gå en tur i fjellet eller byen, løpe eller sykle siden den har en behagelig størrelse slik at du kan bære det med deg i tur- eller fjellklatringaktivitetene dine .

Denne 15 l ryggsekken er laget av 100% polyester, så den er veldig slitesterk, tørker lett og puster veldig bra. Skulderstroppene er polstret og justerbare, og ryggen har et stoff som favoriserer ventilasjon, slik at du ikke trenger å føle den irriterende fuktigheten.

Den inkluderer et hovedrom med glidelås, topplomme, to sidelommer med glidelås, to glidelåslommer på skulderen for å bære to flasker på 500 ml, en elastisk snor foran for å holde pinnene dine eller en vanntett jakke, bryststropper og korsryggen som hjelper deg med å fordele vekten for en behagelig og tilpasset passform, slik at du kan bevege deg gjennom fjellene med total selvtillit med denne turryggsekken .

Vær klar for intense opplevelser med den ultra stabile XT 15-ryggsekken. Enten du er på fottur, sykler eller reiser, vil denne romslige pakken holde tritt med myke stoffer, mange lagringsalternativer og enkel hydrering.


Fordeler:

Allsidig ytelse:
Denne lette vesken tilpasser seg ethvert eventyr med god plass og forskjellige oppbevaringsalternativer, inkludert ytre snøring til polene eller jakken.

Varig komfort:
Hold deg komfortabel med myke, elastiske stoffer og en pustende rygg, samt et justerbart sele-system og støttende linning for å optimalisere passformen.

Rask tilgang:
De integrerte frontlommene gir deg enkel tilgang til 500 ml kolber eller lite tilbehør som telefonen din.


Spesifikasjoner:

Ryggdel: 100% polyester; Kropp: 100% polyamid; Skum: 100% polyetylen; Fôr: 100% polyester
Dimensjoner: 50 x 27 x 3
Vekt (g): 445,0


Omsorg:

Ikke blek
Ikke renseri
Ikke stryk
Ikke tørketrommel
Ikke vask
Velkommen til vår Salomon XT 15 Backpack spesiell avtale. Hos trekkinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt utendørs utstyr, men også ekspertinformasjon om utendørs produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Ryggsekker head-to-head.

Spesifikasjoner Salomon XT 15 Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
veske funksjoner
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Deilig produkt og til en veldig attraktiv pris, rask levering med GLS til DK

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up