`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Scarpa

Scarpa R Revolution Goretex

Scarpa R Revolution Goretex

Scarpa R Revolution Goretex

Scarpa R Revolution Goretex

  • Scarpa R Revolution Goretex
  • Scarpa R Revolution Goretex
  • Scarpa R Revolution Goretex
  • Scarpa R Revolution Goretex
  • Scarpa R Revolution Goretex
  • Scarpa R Revolution Goretex

Scarpa R Revolution Goretex

Produktbeskrivelse Scarpa R Revolution Goretex

Med Scarpa sin Sock Fit teknologi, er denne støvelen neste evolusjonen i trekking fottøy med uovertruffen ytelse, komfort og smidighet.


Sock Fit teknologi gir en stadig tilpasse passform gjennom den unike Scholler S tech stoff, som forbinder tungen, ankel flex sone og krage med en elastisk handling, akkurat som du er iført en sokk. Basert rundt BAG vare 1.8mm semsket skinn er støttet med en GTX fôr, noe som gir flott vær beskyttelse. Den øvre er beskyttet med en tå rand, mens den nye Vibram Fagus Lite såle gir god støtdemping under føttene med en bred hæl plattform for optimal stabilitet. Revolusjon GTX er fremtiden for tre sesongen fotturer og trekking.


Spesifikasjoner:


SISTE: BAG

Fôr: Gore Tex (performace komfort fottøy)

ENESTE: Vibram Fagus Lite

ØVRE: Suede Water Resistant 1.8mm + S Tech Fabric

VEKT: 1320g per par 42

Bruk: trekking, fjell utflukter, sommerturer


Teknologier:


Scarpa SOCK FIT:

Utvilsomt utviklingen ytelse og smidighet konsept. En byggesystem som tilbyr et anfall som tettsittende som en sokk, følelsen av å være i ett med din fottøy. Den del som omfatter tungen, er flex punkt og kraven er laget av et enkelt stykke S TECH SCHOELLER elastisk teknisk stoff.


ACTIVimpact Teknologi:

Den ACTIVimpact Technology er systemet som brukes for såler konstruksjon med materialer med fysiske og kjemiske egenskaper, i stand til å absorbere negativ innvirkning med bakken, øker støtdemping og utnytte til det ytterste energien som brukes under aktiviteten.


Ankel Padding:

Selv molding polstring på ankelen området. Laget av en spesiell "Memory Foam" materiale, som, takket være foten varme, tilpasser seg hver anatomiske form. "Memory Foam" materiale holder sin dynamisk minne i form av siste og tykkelse så det gjenvinner sin opprinnelige form etter hver bruk, unngår ubehagelig press.


Fagus Lite:

Yttersåle designet og utviklet av teamet FoU Scarpa i samarbeid med Vibram. Profiler og tykkelser studie for aktiviteter dedikert til Trekking eller Multi aktivitet. EVA mellomsåle, med spesiell hæl løpet størrelse, for maksimal stabilitet selv i scrambling terreng. Trå grooves variert avhengig av hver områdene støtte. Den innovative design kombinert med sammensatte og den spesielle designen gir maksimal trekkraft og grep.


Speed ​​Lacing:

Snøring system som gjør at en rask blonder justering for en perfekt innpakning av foten og ankelen.


Heel Tension:

Helvete låsesystem for bedre sideveis stabilitet og for å hindre sin vei opp.


Hvis det du trenger er Scarpa R Revolution Goretex er det akkurat her og til den beste prisen. trekkinn har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Støvler støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Scarpa R Revolution Goretex

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Scarpa R Revolution Goretex

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (9)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig pen

-

De ser mye bedre live ut enn på siden. De er støvler som føles av utmerket kvalitet. Jeg ba om et større halvtal fordi i andre kommentarer leser jeg at de er av bare størrelse og faktisk var de veldig gode for meg.

Scarpa støvler

-

Utmerkede støvler .......... som beskrevet på nettsiden ... utmerket enhet ........ Leveringstider var raske og materialet kommer fullt pakket som det var kjøpt i en butikk. vil fortsette å handle med deg igjen

Først 40 miles med fotturer

-

Til tross for å være en såkalt "komfort passform" er disse støvlene for smale til å være så definerte. Lengden er god, men de klemmer seg over tærne og over toppen av foten. Sålen er god. Jeg er skuffet over disse støvlene, etter å ha lest ulike vurderinger for dem, som å være gode for folk med brede føtter. De ble også levert 6 dager etter den lovede datoen av Tradeinn.com. Etter 4000+ miles i min Hanwags, skal jeg kjøpe noen nye støvler fra en butikk i fremtiden (dette paret sendes til nødbackup)

Scarpa r omdreining goretex

-

Disse er de samme støvel som Scarp R Evo GTX. Fantastisk Boot på førsteinntrykket. Den kommer opp litt mindre derfor hvis du er i tvil for en større størrelse enn normalt. Flott selskap å kjøpe fra, Levering var på gang, og kommer gjennom Parcelforce.

Scarpa støvler

-

Gode ​​støvler rask levering og kom på tid

Prisgunstig

-

Veldig behagelig og god verdi. Disse støvlene er £ 40 dyrere på Cotswold Outdoor! Levering var på gang.

Scarpa r revolusjon goretex

-

Rapid ordreavbrytelsen handling. Leveringskvaliteten garvet tilfredshet. Det planer om å kjøpe flere elementer som trengs.

Scarpa r revolusjon goretex

-

Alt var super! All raskt, effektivt! Gode ​​tilbakemeldinger. Omregnet og returnerte den overbetalte pengene! Mange takk !!! Utmerket butikk, alle råd!

Alt er perfekt!

-

nesten alt perfekt og som beskrevet. leveringstider var raske og har respektert de tidsangivelser. materialet er fullt pakket som den ble kjøpt i en butikk. komplimenter. Jeg vil fortsette å handle med deg

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk