`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Scarpa

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Produktbeskrivelse Scarpa Triolet Goretex

BESKRIVELSER

Lett og slitesterk, i stand på is, komfortabel på nedstigningen, kommer Triolet ut så snart temperaturen øker. Guides elsker støttende, Pro Fiber XT 20 innersåle og Vibram® Mulaz S såle - kombinasjonen spark trinn samt det turer, klatrer foss is samt det forvrenges ridge linjer. Hvis det er varmt nok, går vi ut av Mont Blanc GTX og inn i Triolet. Det er en fanebærer for oss.

SPESIFIKASJONER

Øvre: 2.8mm Suede Pro HS12 (Perwanger)

Fôr: Gore Tex® - Ytelse Comfort

Innersåle: Pro Fiber

Mellomsåle: PU / EVA

Såle: Vibram Mulaz

Siste: FT

Størrelser: 39 47, 48 (halv størrelser)

Vekt: 820 g; 1 lb 13 oz

Farge: Mango

Produkt Kode: 71041/200


Kjenner du alle funksjonene til Scarpa Triolet Goretex? Hos trekkinn velger vi utendørs artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herresko artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Støvler kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Scarpa er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av utendørs ekspertene!

Spesifikasjoner Scarpa Triolet Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Høyde støvler
Materialer
Eneste teknologi
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Scarpa Triolet Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (15)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Jeg har bestilt fra dette nettstedet for første gang, og det hadde blitt sendt innen 10 dager etter betaling. Alt er perfekt, bortsett fra skostørrelsen, men dette kan bli klandret på modellen, fordi en lignende modell fra la sportiva passer bedre og scarpa måtte bestilles for halv størrelse større enn la sportiva-skalaen. Jeg håper at disse støvlene vil vare som sine forgjengere.

Det beste i spillet

-

Disse støvlene er veldig gode for fjellklatring, de tåler veldig lave temperaturer og er skånsomme mot føttene. Et must å kjøpe for så vel nybegynnere som avanserte fjellklatrere.

Scarpa triolex

-

utmerket støvel, kan du føle den perfekte kvaliteten på et scarpa-produkt fra første trinn på fjellet eller snøen. For å nevne at leveransen av produktet ikke var i tide. Jeg måtte vente 22 dager siden jeg bestilte varen.

Modell ikke i japan

-

Følelsen av størrelse var den samme som trioen som ble solgt i Japan. Det var godt å kunne kjøpe billig.

Fjellklatring

-

BRUK DEG I SNØ OG DE ER VARME, GODT GRIP I ROCK OG MUD

Størrelsen på den innenlandske modellen triole er i orden

-

Selv om det var en trio som ikke ble distribuert i Japan, bestilte jeg den i samme størrelse som den japanske modellen. Jeg var bekymret, men det var nesten i samme størrelse som den innenlandske modellen. God design med et mer avansert design enn japanske modeller.

Scarpa triolett

-

Brillaint-støvel. Kjøpt som en ekstra støvel til min Scarpa Charmoz. Brukes til arbeid som en internasjonal fjelleder i Europa. Utmerket passform, effektivt og sikkert grep i alt terreng og ypperlig komfort. Sterkt anbefalt.

Scarpa triolet gtx

-

Meget god sko for fotturer og for arbeid (Mason) rask frakt og bekymringsløs å anbefale

Rask frakt

-

Er dette produktet på lager for hurtig frakt?

Allsidig og isolerende

-

God oppstart for klassisk og høy høyde fjellklatring. Utmerket isolasjon (aldri kald eller våt føtter), fremgangen på stein gitt den viktige sålen og vekten er ikke deres forte, men i det hele åpner den allsidigheten og god valuta for pengene.

Scarpa triolet

-

Alt OK!

Triolet

-

Lett sko med god stivhet. Boots passer veldig godt

Solid scarpa

-

En anstendig, fine sko gletschertrekkings og høye alpine turer. Utmerket grep gjennom god Vibram såle. Vær oppmerksom på dette området: Hvis du ser en vare / produkt som du vil, buy'm umiddelbart. Nettstedet skjermer eller ofte se produktet: jo mer du ser på produktet, jo dyrere produkt. Når skoen ble gjort av meg, ikke prisen ned betraktelig!

Vurderinger scarpa

-

Triolet skarlagensfeber er veldig hyggelige sko å ha så mye å se på, veldig god beholdning av foten, stive såler for godt grep på angrepet fra fronten av skoen, styrking av tårnet av skoen og effektiv i steinete terreng sikret passer true til størrelse. Levering er ganske raskt uten bryr .Merci til teamet.

Klatring

-

Det var en ny en for Triolet du har brukt er brutt før nå. Veldig gode sko er kjent med føttene!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk