`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Filtre ()

Filtre

load

Velg funksjoner for bagasjen din

Det er en rekke viktige funksjoner du må vurdere når du kjøper bagasje. ta en titt nedenfor;

Hjul

Hjul er den viktigste delen av alle reisebagasjehjul . Hvis du leter etter bagasje med hjul, må du velge bagasjen med to eller fire hjul, avhengig av dine behov. Vanligvis er ryggsekker og rulletaske koffert utstyrt med to kofferthjul som hjelper deg med å trille bagasjen enkelt.

To hjul Tohjulsdesign er den vanligste, da det gjør det mulig å trekke bagasjen bak eller foran deg etter behov. Du kan imidlertid ikke flytte bagasjen side om side. Tohjulet bagasje er egnet for tøffe underlag og gater.
Fire hjul Den største fordelen med å velge firehjulbagasje er mobilitet. Du kan enkelt bevege den i alle retninger. Firehjuls bagasje er egnet hvis du reiser til flyplassen.

Carry On Size

Før du kjøper bagasje, er håndstørrelse den viktigste funksjonen du må vurdere. Størrelsen kan variere avhengig av flyturen du er på vei mot.

Laptoprom

Bagasjen må ha et polstret rom for å holde den bærbare datamaskinen din trygg. Salomon , Salewa , Haglöfs , The North Face og Trangoworld designer koffertidretter av høyeste kvalitet for sine kunder over hele verden.

Arrangørlommer

Dette er viktig for å ha arrangørlommer i bagasjen din for å enkelt plukke og oppbevare vanlige gjenstander som nøkler, pass eller penner.

Ryggsekkstropper

Bagasjen må ha stropper slik at du enkelt kan bære den på ryggen mens du går gjennom trappene eller ned stiene.

Lukk