`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside Sekker og kofferter

Familie-sekker ()

Filtre ()

Filtre

load

Hvordan velge barnebærere


Nesten alle barnesenger har grunnleggende funksjoner som justerbare stropper, justerbare barneseler, en solid ramme og en støtteben.
Nedenfor vil vi se nærmere på disse funksjonene, ta en titt;

Opphengssystem

De fleste barnesenger er utstyrt med stigeoppheng som er enkle å justere. For foreldrenes komfort er dette et must ha trekk ved en barnehage for foreldre som ønsker å bytte iført bæreren.

Kickstand

Støttestativet er en slags bar som hjelper til med å skape en balansert base for lasting og lossing av barnet ditt. Støttestativet er enkelt å utvide og trekke inn. Salewa , Osprey , Ferrino , Littlelife , er de mest favorittmerkene som tilbyr barnebærere.

Ramme

En lett, men likevel solid ramme av rørformet aluminium gir ryggsekken til bæreseleen en komplett struktur som hjelper til med å bære et større barn. Rammen fordeler også vekten slik at du komfortabelt kan håndtere og bære den hele byen.

Tilbehør

Hvis du vil, kan du legge til mange bjeller og fløyter til barnebæreren din hvis du planlegger å bruke dem av og til. Men hvis du elsker utendørs mer, kan du kjøpe fotturmodeller som kommer med tilbehør som;

• Bleieskiftepute
• Lagringskapasitet for utstyr
• Kompatibilitet med hydrering reservoar
• Ekstra lommer praktisk for oppbevaring av vannflaske
• Avtakbar feilnetting
• Avtakbar hette med regn og sol

Pris

Ekstra funksjoner betyr ekstra kapasitet, men gjør operatøren din også tyngre og kostbar. Så du må være realistisk om hvilken type transportør som passer dine behov og budsjett!Lukk